Російські засоби масової інформації повідомляють про досить приємну звістку – нібито пішов із життя 91-річний Євген Путін, якого називають двоюрідним братом чинного диктатора.

Втім, офіційні державні ЗМІ РФ поки що ніяк не підтвердили цю інформацію. За повідомленнями ряду видань, зокрема IvanovoNews, син покійного Євгена Путіна займає високу керівну посаду у потужному енергетичному гіганті "Газпром", тоді як його дочка є власницею великої вугільної компанії.

Володимир путін, кадр з відео
Володимир путін, кадр з відео

Примітно, що в інтернет-просторі можна знайти лише одне фото, на якому Євгена Путіна зображено в компанії з путіним та його батьками. Російські джерела повідомляють, що поховання нібито сталося кілька днів тому, проте причини та обставини смерті залишаються невідомими.

"Наприкінці лютого він відзначив своє 90-річчя у будинку сина у місті Суздаль", - зазначають російські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

За даними російських медіа, родина Євгена Путіна проживала у місті Іваново на вулиці Сакко до 2002 року, після чого, з приходом до влади його брата-диктатора, переїхала до Москви, а згодом оселилася у Суздалі.

Син так званого двоюрідного брата КДБшника займає керівну посаду в Газпромі і входить до складу його правління.

Нагадаємо, Росія на межі, колапс вже відчутний: ексміністр пояснив, як тримається агресор

Як повідомляв "Знай.uа", нелюди-росіяни продають українських військовополонених на "чорному ринку" Чечні

Знай.ua писав, досягнення на болю бою, інцидент із ЗАЕС і допомога США: астрологи дали прогноз для України на березень