У Великій Британії, де історія переплелася з сучасністю, розгорнулася надзвичайна подія, що стала нагадуванням про те, які несподівані таємниці можуть ховатися у звичайних речах.

67-річна Сью Берд і її 57-річний брат Джонатан ніколи не могли уявити, що їхня покійна мати Маргарет Гуд приховувала справжній скарб, який чекав на них після її відходу. Про це повідомляє Mirror.

Маргарет, яка пішла з життя у поважному віці 90 років, була справжньою колекціонеркою коштовностей. Однак вона ніколи не ділилася з дітьми своїм захопленням, залишаючи свою пристрасть до прикрас у таємниці.

Саме тому, коли Сью та Джонатан розпочали прибирання будинку після смерті матері, вони зовсім не очікували того, що на них чекало.

Популярні новини зараз
Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

"Ми знайшли кільце з сапфіром у звичайному помаранчевому пакеті з супермаркету, загорнуте в шкарпетку. Вона висіла на стіні біля дверей, і ми проходили мимо, навіть не здогадуючись, що прикраса була захована у всіх на очах" , - Розповідає Сью.

Ця перша знахідка стала лише початком. Сім'я ретельно оглянула кожен куточок будинку, і скрізь на них чекали нові відкриття – раритетні ювелірні вироби, розкидані по всьому приміщенню, наче крихітки таємниці, які очікували бути знайденими.

Нагадаємо, спостерігав за сардинами, а опинився у пащі хижака: 51-річний чоловік врятувався після "заглоту" кита

Як повідомляв "Знай.ua", любитель недосмаженого бекону обзавівся хробаками в мозку: диво врятувало життя

Знай.ua писав, чоловік вколов більше 200 вакцин від "корони", але тепер ним зайнялися вчені