У країнах, де панує авторитаризм, існує ілюзія непорушної сили та недоторканності тих, хто стоїть при владі. Однак, як часто буває, ця ілюзія може бути розвіяна лише краплею істини. Такою краплею стали слова військового експерта та полковника запасу СБУ Михайла Притули, який розкрив уразливість російського диктатора.

Під час ефіру телемарафону, Притула торкнувся делікатної теми можливості замаху на життя путіна. Хоча, на перший погляд, ця ідея може бути фантастичною, експерт запевняє, що вона цілком здійсненна, незважаючи на серйозну роботу російських спецслужб з охорони глави держави.

Путін, фото з інтернету
Путін, фото з інтернету

Однак, як зазначає Притула, найбільша слабкість цієї людини криється у власній персони. Справа в тому, що російський лідер має так звані "двійники". Ці люди такі схожі на нього, що навіть служба охорони не завжди може відрізнити, хто з них є справжнім.

"Його підмінити дуже легко – це його слабкість. Тим більше, що у нього є двійники, їх називають "двійки". І будь-яку з цих "двійок" можуть поставити, та ж служба охорони президента визначатиме, хто сьогодні", - заявляє він.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину
Показати ще

володимир путін, скріншот: YouTube
володимир путін, скріншот: YouTube

Російський диктатор – досить вразлива особа. Якщо хтось із його оточення захоче змінити владу в Кремлі, то він це з легкістю зробить.

Нагадаємо, путін відреагував на рейд російських добровольців

Як повідомляв "Знай.uа", путін заявив про готовність до ядерної війни

Знай.ua писав, чи застосує путін ядерну зброю: розвідка США оцінила шанси