Колишній Мішиної Олексій Тригубенко повідомив про смерть найріднішої жінки: "У мене була найкраща"

Олексій Тригубенко із сином Марком, фото із соцмереж
Олексій Тригубенко із сином Марком, фото із соцмереж

Усі українці пам'ятають перший сезон шоу "Холостячка", де головною героїнею була Ксенія Мішина. У фіналі проєкту зійшлися комік Олександр Еллерт та бізнесмен Олексій Тригубенко. Що ж до Олексія Тригубенка, то він довго не "світився" ні з ким із жінок і перша поява з дівчиною відбулася на самому початку повномашстабної війни. Тоді Олексій на інтерв'ю зізнався, що закоханий у дівчину Аліну, але вони не можуть бути разом, оскільки дівчина евакуювалася з України. Увечері, 13 березня, 35-річний підприємець повідомив про смерть найближчої людини. На своїй сторінці в Інстаграм у розділі сторіз чоловік оголосив про смерть своєї мами Наталії. Жінка пішла з життя через вісім місяців після того, як у Олексія народився первісток — син Марк.

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Українцям допоможуть матеріально – кожному члену сім'ї виплатять по 3600 гривень. Громадська організація "ВІСЬ" у партнерстві з благодійним фондом Солідар Свісс Україна за фінансової підтримки Swiss Solidarity надає фінансову допомогу українцям, які мешкають у громадах на території Вінницької області. Особи, зацікавлені в отриманні допомоги, можуть звертатися за телефонами спеціальної лінії: +380661009064, +380687973161 у робочі дні з 10.00 до 17.00.

"Сюрпризи" не виключаються: що буде з тарифами на комуналку після опалювального сезону

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube
Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

В Україні дуже скоро завершується опалювальний сезон, після якого багато експертів прогнозують нові тарифи на комунальні послуги. В уряді неодноразово заявляли, що тарифи на комунальні послуги точно не змінюватимуться до завершення опалювального сезону. Водночас і про підвищення ніхто офіційно поки що не заявляв. Проте експерти вважають, що тарифні "сюрпризи" виключати не можна. Експерти вважають, що у 2024 році підвищення тарифу до 6 гривень за кіловат не буде, адже це стало б черговим шоком для споживачів та призвело б до подальшого зростання заборгованості. Мешканцям багатоквартирних будинків слід очікувати так звану "третю" платіжку за газ. Платити доведеться за технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання.

Індексація пенсії розчарує всіх: нова постанова доб'є остаточно

Пенсіонер / фото: Freepik
Пенсіонер / фото: Freepik

Індексація пенсій в Україні мала викликати радість у пенсіонерів, але нові правила розчарували багатьох із них. Замість обіцяних підвищень у 13% та мінімального збільшення на 100 гривень, багато пенсіонерів отримали набагато менше або ж зовсім залишилися без надбавки. Експерт з пенсійної політики Сергій Коробкін провів аналіз відгуків глядачів свого каналу про пенсійну реформу в Україні. Він виявив, що навіть люди з великим стажем та високими зарплатами зіткнулися з проблемами у новій системі індексації пенсій.

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Долари. Фото: скрін youtube
Долари. Фото: скрін youtube

Через державний кордон в Україні вільно перевозити можна не більше 10 тисяч доларів. А ось більші суми необхідно декларувати. Через держкордон в Україні можна вільно перевозити не більше 10 тисяч євро. Більші суми потрібно декларувати. Це правило поширюється як на українців, так і на іноземців. Суму готівки, яка перевищує ліміт, потрібно обов'язково задекларувати під час митного контролю. Для цього треба вказати всі необхідні дані про суму, що вивозиться. До декларації треба додати документи, що вказують джерела їхнього походження та підтверджують легальність.