Особиста історія актриси Ксенії Мішиної сповнена цікавих поворотів та несподіванок . Нещодавно під час участі у новому проекті Катерини Осадчої "Пісня мого життя" зірка вирішила відкрито поділитись деякими інтимними моментами зі свого минулого.

Серед спогадів, які Ксенія вирішила розкрити аудиторії, був випадок з дитинства, пов'язаний із культовим фільмом "Титанік".

Ксенія Мішина. Фото Instagram
Ксенія Мішина. Фото Instagram

Коли фільм вийшов у світовий прокат, маленька Мішина навчалася у другому класі початкової школи. Захоплена історією кохання головних героїв, дівчинка стала відданою шанувальницею фільму, прикрасивши стіни своєї кімнати постерами із зображеннями Кейт Вінслет та Леонардо Ді Капріо.

Це не залишилося непоміченим. Один із її однокласників, Сашко, вирішив здивувати її оригінальним подарунком, створеним власноруч. Сашко змайстрував для майбутньої актриси макет корму корабля, щоб вона могла відчути себе головною героїнею "Титаніка".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Він у той момент навіть намагався мене поцілувати, але я засоромилася і сказала: "Ні, я не буду цілуватися з тобою, ти не Леонардо Ді Капріо", - розповіла Мішина.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Після цього, коли вона вже виросла, "вляпалася" у сімейне життя. Ксенія якось згадувала і вагітність, і як пішла від отця Платона, коли була ще на п'ятому місяці.

Нагадаємо, блогер Гонковський вирішив тікати з країни, прикрившись цькуванням: замість волонтерства опинявся на Мальдівах.

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Цибульська розповіла, коли потрібно витрачати гроші на діаманти: "Я більше думаю про зуби"

Знай.ua, Анна Трінчер показала, яка вона завидна холостячка: "Дати б..." ​