Кенійський чоловік, Елію Сімію, вже багато років стверджує, що він є втіленням Ісуса Христа. Нещодавно він звернувся до поліції, заявивши, що його життя перебуває під загрозою, оскільки деякі місцеві жителі нібито планують розіп'яти його в Страсну п'ятницю.

За його словами, він дізнався про плани мешканців округу Бунгома і вирішив вжити заходів для свого захисту.

Скрін, відео YouTube Ісус
Скрін, відео YouTube Ісус

Цією цікавою подією поділилися у Pulse.

Розп'яття Ісуса Христа є однією з найвідоміших і найзначніших подій в історії християнства.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Згідно канонічним євангеліям та іншим давнім джерелам, ця подія сталася в Юдеї, ймовірно, в 30 або 33 році нашої ери. Ісуса відвезли на місце під назвою Голгофа, що перекладається як "Місце черепа", та розіп'яли на хресті.

У християнській традиції говориться, що під час розп'яття Ісус молився за своїх кривдників, промовляючи слова: "Отче, вибач їм, бо вони не знають, що роблять" . Після смерті Ісуса, згідно з Біблією, він воскрес на третій день і піднявся на небеса, щоб бути зі своїм Отцем.

Тепер, коли Елію Сімію стверджує, що він є Ісусом Христом, це викликає інтерес серед місцевих жителів. Можливо, люди сподіваються, що якщо він справді Месія, то після розп'яття він воскресне на третій день і зійде на небеса, як це, згідно з Біблією, зробив Ісус Христос.

Також наш портал повідомляв, І Ісус Христос повернеться після 2030 року: Ісаак Ньютон вже давно назвав точну дату кінця світу

Раніше ми писали, чи ще при динозаврах, а зараз живуть у багатьох українців вдома: вчені розповіли, хто пережив усі катаклізми