Відомий в Україні гуморист Іван Люленов, який родом із Молдови, з початку повномасштабного вторгнення почав вивчати українську та підтримувати Україну. Це не надто схвалювала його родина.

Учасник та переможець "Ліги сміху" народився у молдавському селі Стоянівка. Там зараз продовжує жити його родина.

Іван Люленов, скріншот: YouTube
Іван Люленов, скріншот: YouTube

Іван Люлєєв зізнався в інтерв'ю Славі Дьоміну, що у його сім'ї виникли проблеми через його чітку проукраїнську позицію. Спочатку він сварився з батьками, але зараз їхні стосунки налагодилися.

"Їм казали: "Ви поспілкуйтеся з Ванею, що він там каже, нехай помовчить трохи. Проблеми йому потрібні?". Так їм говорили якісь тітки, родичі... Ми спочатку конфліктували небагато, коли почалося. А потім я зрозумів, що ця тема не потрібна, я не хочу з ними лаятись. Багато сімей через це посварилися. Я все налагоджував, і вони мене зрозуміли, мою позицію", – розповів комік.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Іван Люленов, фото: Instagram
Іван Люленов, фото: Instagram

На думку Івана Люлєнова, більшість молдаван має європейський вектор. Також у країні відключили шість пропагандистських каналів. Але в Молдові залишається населення, яке сумує за Радянським Союзом.

"Раніше я був дуже злий, а тепер я розумію, що це є і потрібно з цим працювати", – зауважив гуморист.

Іван Люленов перебуває в Україні, виступає із корпоративами, бере участь у благодійних концертах. Про рідну країну він не забуває і часто відвідує батьків. Нещодавно гуморист познайомив їх зі своєю коханою українкою.

Іван і сам отримував погрози вбивством через свою позицію. Він випустив пісню "Путін помер", після якої отримав безліч коментарів та повідомлень від проросійських земляків. Але на їхні заяви гуморист реагував лише з іронією.

Нагадаємо, Адріано Челентано з "Ліги сміху" висловив правду про рідну Молдову на тлі війни: "Це ваша Америка почала".

Раніше повідомлялося, Анна Трінчер зважилася зробити груди, як у Полякової - хлопчики вже "підкочують" на повну силу: "Пора позбуватися".

Також, Оля Полякова в короткому міні "спокусила" відомого коміка: "На Челентано схожий".