2024 - мало того що високосний, так ще й кармічний рік. Багато українців це уді відчули.

З наступного тижня ми входимо в коридор затемнень, який також матиме вплив на багатьох із нас. Не варто забувати, що покровителем цього року є Зелений Дракон і він не особливо шанує 3 знаки Зодіаку, для яких приготував випробування.

Дракон, символ 2024 року, фото Pinterest
Дракон, символ 2024 року, фото Pinterest

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Власники водяного знаку Скорпіон виявляться на шляху Дракона у 2024 році. Їм належить розраховувати лише на себе і зберігати самовладання в ситуаціях, які можуть спричинити стреси та конфлікти. В особистому житті очікується нестабільність, а на роботі можливі напружені ситуації та конфлікти.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Знаком зодіаку, схильним до гніву Дракона в 2024 році, стане і вогненний Лев. Від його представників рік вимагатиме боротьби за щастя та благополуччя. Успіх досягатиметься важко. Фінансова стабільність вимагатиме економії та розумного витрачання коштів.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

неприємні спогади
неприємні спогади

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Для представників цього вогняного знака 2024 пройде з серією випробувань. Плани будуть руйнуватися, перешкоди виникатимуть на кожному кроці, а стосунки з оточуючими можуть зазнати серйозних натяжок. Весною можливе загострення хронічних захворювань, а також конфлікти і навіть розставання в особистому житті. Сімейні проблеми та труднощі з фінансами будуть актуальні протягом року.

Нагадаємо, що повірять і в НЛО, і в паралельну реальність: 4 знаки Зодіаку, яких найпростіше обдурити.

Раніше ми повідомляли про 4 Знаки Зодіаку, які мають шанс стати мільйонерами.