Абоненти Vodafone скаржаться на неправомірні списання: тариф проплачено, а гроші пропадають

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Абоненти Vodafone скаржаться на неправомірні списання грошей із рахунку. Про це свідчать коментарі на офіційній сторінці мобільного оператора у соціальній мережі facebook. Українка заявила, що з її мобільного рахунку списали 180 гривень після того, як скористалася інтернетом. При цьому, як вона запевняє, у неї на рік проплачено тариф. Вона заявила, що кошти зняли неправомірно і попросила їх негайно повернути. Фахівці Vodafone відреагували на скаргу та попросили особисто звернутися на підтримку для з'ясування всіх обставин. Разом з тим абонентку запевнили, що просто так кошти з рахунку знімати не стали б.

Теракт у "Крокусі": МЗС пояснило, кому вигідна стрілянина

Теракт стрілянина у "Крокусі"
Теракт стрілянина у "Крокусі"

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Міністерство закордонних справ України рішуче відхилило звинувачення в тому, що Україна могла бути причетна до стрілянини у московському музичному центрі "Крокус Сіті Хол". За словами представників відомства, цей інцидент є частиною запланованої Кремлем провокації, метою якої є розпалювання антиукраїнських настроїв. Заступник голови Ради безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв згадав про Україну у своєму дописі, вказавши на можливість "знищення терористів київського режиму", якщо буде доведено їхню причетність до теракту, включно з "офіційними особами держави, яка скоїла злочин".

Вичищають села до останнього чоловіка: у ТЦК відповіли на звинувачення

Співробітники ТЦК. Фото: скрін youtube
Співробітники ТЦК. Фото: скрін youtube

Представник з ТЦК каже, що не може зараз сказати, скільки людей мобілізують у містах і скільки у селах. Він пояснює, що якщо в маленькому селі призвати трьох чоловіків, то це всі помітять і буде здаватися важливішим, ніж коли у великому місті призвати 100 чоловіків. Також у селах новини про мобілізацію ширяться дуже швидко, і всі швидко дізнаються про кожного мобілізованого. Дмитро Лубінець, який займається захистом прав людей, не погодився з ідеєю дати ТЦК більше можливостей для перевірки людей.

Нові тарифи на газ, світло та воду: що зміниться з 1 квітня

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

У квітні заплановано підвищення тарифів для постачальників холодної води у Києві та інших містах України. Згідно з новим проєктом НКРЕКП, підвищення тарифів на воду заплановано у два етапи: з 1 квітня та з 1 липня. Навесні мешканців столиці може чекати підвищення на 34% – вартість водопостачання та водовідведення з нинішніх 30,384 гривні за кубометр з ПДВ може зрости до 40,776 гривні за кубометр з ПДВ. Рішення про збільшення тарифів на воду ще не ухвалили. Його повинні розглянути вже найближчим часом.

Заберуть права на 10 років та вліплять багатотисячний штраф: водіям готують нові "сюрпризи"

Поліція, авто, штраф, скріншот: YouTube
Поліція, авто, штраф, скріншот: YouTube

Українським водіям готують нові штрафи до 5100 гривень та санкції у вигляді позбавлення прав на строк до 10 років. Кого і за що хочуть карати, йдеться у новому законопроєкті. В Україні зустрічаються водії, які не надають переваги у русі спецтранспорту, наприклад машин швидкої допомоги, пожежної охорони чи аварійно-рятувальних служб. Також порушують правила стоянки, чим ускладнюють проїзд такого транспорту. Саме за це й хочуть карати.