Сімейна пара з Мічигану поділилася моторошними зображеннями "примарної" постаті, яка подряпала їх однорічну дитину серед ночі.

Як повідомляє The Sun, двадцятип'ятирічна мати дитини Хізер Броу прокинулася посеред ночі, почувши плач своєї доньки Лілі.

Жінка спустилася в кімнату до дитини і виявила на щоці у дівчинки три глибокі "фіолетові подряпини".

Хізер спробувала спочатку знайти раціональну причину, як це сталося, але дівчинка не змогла нічого їй розповісти.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Дряпини, що залишилися після тієї ночі

Тоді вони із нареченим Джошом вирішили переглянути камеру відеоспостереження у дитячій кімнаті. Побачене ними, м'яко кажучи, шокувало.

Злякана пара стверджує, що об'єктив камери зафіксував чоловіка, який швидко пройшов повз ліжко Лілі, а потім зник у повітрі.

Слід зазначити, що Джош та Хізер живуть у гостьовому будинку матері Джоша, в якому неодноразово фіксували сліди "паранормальної активності".

За словами матері Джоаша, колишнім власником цього будинку була літня жінка, яка померла від перелому стегна, але її тіло виявили через багато днів.

Крім того, у цьому будинку жив брат із шизофренією до самої смерті.

Невідома фігура в кімнаті дитини

Хізер стверджує, що раніше чула крики, тупіт та сміх, коли була одна вдома.

[quote author=""]"Іноді в душі, я чую, як хтось бігає сходами вгору і вниз. Одного ранку я прокинулася, щоб підготуватися до роботи, і раптом відчула чиїсь невидимі руки у себе на шиї", - Каже Хізер.

Хізер та її донька Лілі

Хізер стверджує, що маленька Лілі тепер постійно вказує на "кут кімнати". Господиня вважає, що дух явно недоброзичливі наміри. Тепер пара шукає новий будинок.

Нагадаємо, що хлопець настільки "засрався", що ним бігають таргани, поки він спить: "До мене прийде дівчина...".

Раніше ми повідомляли, що родина колекціонера прийшла в ступор, побачивши, як його лялька розплющує очі: "жива" ще з Другої Світової.