Популярна у соціальних мережах український астрологічна експертка, а також тарологиня Яна Тимощук спробувала у нових розкладах визначити, чи Україна атакуватиме російські міста, а також, що відбуватиметься з народом країни-агресора у квітні.

Про це стало відомо завдяки свіжому інтерв'ю Яни Тимощуку для одного з українських YouTube-проектів.

Яна Тимощук, скріншот: YouTube
Яна Тимощук, скріншот: YouTube

Яна, чого нам варто очікувати у квітні? Які події відбуватимуться?

Цього місяця буде сонячне затемнення та ще коридор затемнень. Ми відпрацьовуватимемо карму аж до 10 квітня. У цей період відбуватимуться події, пов'язані із владою. Бачу, що буде смерть серед політиків. Багато чиновників будуть йти зі своїх посад.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

При цьому квітень обіцяє нам багато достатку, зброї, все добре буде з урожаєм. Якщо ціни будуть надто завищені, то знайте, що це все робиться штучно, бо в нас у надлишку.

Важливо сказати й те, що Україна готує масовані атаки Росії вже у квітні. Нам допомагатимуть країни-партнери. При цьому Україна трохи відходитиме з деяких територій, тому що нам не вигідно там залишатися з військової точки зору.

Біженці. Фото: скрін youtube
Біженці. Фото: скрін youtube

Багато експертів говорять про те, що квітень буде пекельним у плані обстрілів. Ви згодні з їхньою думкою?

Так, народ масово виїжджатиме з України, люди шукатимуть будь-які способи, щоб убезпечити себе. Але є й такий момент, що люди, які виїхали з України на початку великої війни, можуть повертатися. Насправді квітень підніме дух українців і будуть новини, яким вони радітимуть.

За якими територіями України окупанти завдатимуть ударів?

Дуже сильні прильоти будуть на сході України. Там Росія зміцнюватиметься, тож буде багато втрат. Зараз є проблема з ресурсами, фінансами та забезпеченням, але не все так погано.

У центрі України буде зміцнення. Туди буде більше фінансових впливів, але руйнування через агресію РФ все ж таки будуть. До того ж, будуть перестановки у владі, бо там зараз відбуваються якісь ігрища.

На півночі нашої країни будуть проблеми з водою, світлом та живленням. Прикордонна територія дуже фонить. Можуть бути удари по критичній інфраструктурі, а також бачу зрадників, які складатимуть позиції.

На західній Україні теж не буде безпечно, бо Росія і туди завдаватиме ударів. Зараз обговорюється об'єднання трьох якихось країн, які можуть взяти участь у процесі вирішення наших проблем.

Що стосується півдня, то є великі загрози з моря, пов'язані з портами та мостами, вежами, стільниковим зв'язком та енергетикою.

паніка у Бєлгороді
паніка у Бєлгороді

Ви сказали, що Україна також атакуватиме Росію. Дайте прогноз для країни-агресора на квітень.

Росія досягне піку і матиме лише два варіанти розвитку подій: або буде дуже складна ситуація на фронтах для неї, або буде зупинка військових дій. Може бути якась перерва, пауза. У Росії зараз програється енергія диявола. Тобто, багато країн роблять все можливе, щоб знищити цю країну.

Тобто, з багатьма країнами, з якими раніше Росія підтримувала контакт, вона вже цього не робитиме. Але важливо розуміти, що ця країна ще покаже свої ікла. Вона мститиметься буквально за все і за кожного. Має великий план. Відбуватимуться події, коли матері втрачатимуть своїх дітей.

Влада РФ думає, що це придушуватиме зовнішні сили, але, насправді, все буде навпаки. Росія налаштована воювати і мають достатньо для цього ресурсів. Тобто ця країна шукатиме собі нових жертв.

Але хочу наголосити, що там відбуватимуться розколи, будуть великі проблеми.

Яна Тимощук, скріншот: YouTube
Яна Тимощук, скріншот: YouTube

Які стосунки Росії до України зараз показують карти Таро?

Росію цікавлять землі України і вона боротиметься за них. Ті землі, які входять у Конституцію РФ, служать грою полі противника. На жаль, від цього страждають люди, багато людських жертв.

Які настрої будуть у російського народу у квітні?

Інші країни намагатимуться заразити росіян. Це більше схоже не на природну хворобу, а на якийсь ритуал. Фінансовий стан людей різко погіршуватиметься. Вони впадатимуть у депресію.

Нагадаємо, переворот у росії, обстріли та хаотична допомога: астролог розповіла, що "накриє" Україну в березні.

Раніше повідомлялося, чим окупанти замінять масовані обстріли: астролог закликала українців приберегти готівку та запастися сім-картами.

Також, гроші в кишені, жінки при владі та тотальний контроль: що чекає на Україну в 2024 році за законами нумерології.