Листоноша з Великобританії пережив клінічну смерть. Вона тривала понад 20 хвилин. Лікар навіть розпорядився відвезти його тіло в морг, і коли медсестри його везли, він здригнувся, а серце забилося.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Хоао Араухо із британського графства Глостершир пережив серцевий напад. Його відправили до місцевої Королівської лікарні. Лікар заявив, що чоловік не виживе, адже він надто довго перебував у стані клінічної смерті. Він пояснив це тим, що через брак кисню його мозок зазнав незворотних змін.

Проте медсестри, які везли його тіло до моргу, помітили, як чоловік ворухнувся. Вони виявили, що в нього б'ється серце. Замість моргу Хоао Араухо відправили до реанімації. Він пролежав у комі 3 дні, а потім прийшов до тями.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Після коми у чоловіка були провали в пам'яті, але вже за 3 тижні він повністю одужав та його виписали з лікарні. Потім листоноша повернувся на роботу.

Лікарі досі не можуть знайти логічне пояснення того, що сталося з Хоа Араухо. Чоловік постійно відвідує медичний заклад, де відбувається плановий огляд. Щоразу медпрацівники, які його пам'ятають, зустрічають Араухо словами: "Диво-людина повернулася!".

Ця неймовірна історія трапилася багато років тому, у 2009. І це не вперше, коли 48-річний працівник пошти обдурив смерть.

У 2005 році він вижив у серйозній ДТП, незважаючи на те, що втратив 90% крові, отримав безліч переломів та пошкодив внутрішні органи, включаючи печінку. Лікарі говорили, що він не переживає операцію, а якщо зможе, то більше не ходитиме і рухатиме ногами. Але він вижив і повністю одужав. Про ту аварію йому зараз нагадують лише десятки шрамів на тілі.

Нагадаємо, що примара напала на дитину посеред ночі: мама показала подряпини, а дочка все дивиться в куток кімнати.

Раніше ми повідомляли, що дівчина зустріла хлопця на сайті знайомств і залишилася без 3 мільйонів: зажадав побачення.