Дженніфер Ходж – 57-річна мешканка американського міста Атланта, штат Джорджія. Вона розповіла про шокуючу подію, яка з нею сталася.

Вночі автоматична камера зафіксувала на кухні будинку людський силует. Жінка живе сама, в будинку є сигналізація, зловмисники ніяк до неї не могли проникнути.

Дженніфер детально розглянула отриманий знімок і зненацька зрозуміла, що знає привида. 2016 року загинув її син Роббі. Йому було лише 23 роки, він помер від випадкового передозування ліками. Лікарі не змогли врятувати його життя.

Камера зробила знімок та автоматично відправила його на телефон господині будинку. Та злякалася і хотіла викликати поліцію, але передумала. Вона не могла повірити своїм очам, коли побачила на фотографії хлопця у світлій довгій сорочці, яка дуже схожа на її сина.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Звичайно ж, схвильована Дженніфер одразу ж кинулася на кухню, але там нікого не було. Вона лише відчула якийсь легкий рух поряд, наче подих вітерця. Налякана й спантеличена жінка повернулася до спальні і тривожно заснула.

Жінка розповіла журналістам, що не знає, чому дух Роббі відвідав її через рік після смерті. Можливо, він просто хотів переконатися, що все гаразд чи намагався повідомити щось важливе. Вона підозрює, що він знову з'явиться, якщо вона не зрозуміє, навіщо він приходив, і його не варто боятися.

Нагадаємо, що примара напала на дитину посеред ночі: мама показала подряпини, а дочка все дивиться в куток кімнати.

Раніше ми повідомляли, що дівчина зустріла хлопця на сайті знайомств і залишилася без 3 мільйонів: зажадав побачення.