Українська актриса та зірка шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також усі знають завдяки ролі у серіалі "Фортечна", любить радувати армію шанувальників постами у Instagram.

Ксенія Мішина нещодавно похвалилася приголомшливим результатом своїх старань.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Артистка за кілька місяців підтягнула своє тіло і зараз активно його демонструє. Для чергової фотосесії вона обрала спокусливий і відвертий образ з латексу - топ, спідню білизну та довгі чоботи-панчохи на високому кабулці.

Виглядала артистка дуже ефектно, шанувальники можуть детально розглянути кожну ділянку тіла, яку вона старанно опрацьовувала у залі та в кабінеті у масажиста.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще

"По суботах можна 😈" - грайливо заявила Мішина.

Скріншот із Instagram, Ксенія Мішина
Скріншот із Instagram, Ксенія Мішина

Коли Ксенія вперше показала "плоди" своїх старань, багатьох українців це дуже схвилювало. Як це буває звичайно, всі розділилися на два табори - одні пораділи успіхам зірки і завалили її комліментами, інші намагалися її зачепити фразами в стилі "суповий набір" і подібними.

І вони не заспокоюються досі, тіло та відверті кадри Мішиною багатьох турбують. А ось друга "Холостячка" Злата Огневич у захваті від її оновлених форм.

Коментарі - instagram.com/misha.k.ua/
Коментарі - instagram.com/misha.k.ua/

Коментарі - instagram.com/misha.k.ua/
Коментарі - instagram.com/misha.k.ua/

Нагадаємо, що Ксенія Мішина зізналася, як "відмовила" через те, що він не Ді Капріо: "Намагався поцілувати..." .

Раніше ми повідомляли, що "Дивно, він міг би допомагати...": стало відомо, як колишній Мішиної Еллерт виїхав з України.