Американський серіал Венздей (Wednesday) про дорослішання героїні з Сімейки Аддамс підкорив багатомільйонних глядачів, а за життям акторів стежать досі з моменту прем'єри у 2022 році.
Крім головної героїні Уенздей, яку зіграла Дженна Ортега, у мережі також дуже популярна її подруга-перевертень за серіалом - актриса Емма Майєрс.

Дженна Ортега та Емма Майєрс, кадр із серіалу
Дженна Ортега та Емма Майєрс, кадр із серіалу

21-річна дівчина не так активно веде Instagram, хоча після виходу серіалу на неї підписалося понад 11 мільйонів людей.

Емма Майєрс, кадр із серіалу
Емма Майєрс, кадр із серіалу

Нещодавно Майєрс розмістила чудові знімки зі стильними образами. Ймовірно, це була зйомка якогось бренду.
У серіалі вона показала себе трохи зухвалою і яскравою, хоч і вразливою. А в житті, судячи з кадрів, є милою та скромною. Фанати завалили Емму приємними компліментами, а фото встигли зібрати майже два мільйони лайків. Вона зачарувала всіх своєю усмішкою, стрункими ніжками та красою.

"Ти виграєш, Емма, Дженна пишалася б", "Мортіша вібрує на цих перших фотографіях", "Емма, я твоя фанатка, у мене навіть є шпалери з твоїми фото", "Чудова, неймовірна", - пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, що "Венздей" переїжджає - у 2 сезоні більше не буде батьківщини Дракули, де розгорнуться події.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що культовий серіал "Венздей" отримає спін-офф: хто стане головним героєм.

Також стало відомо, що зірку серіалу "Венздей" скасовують - Netflix викреслив його з другого сезону.