Це історія про трагічний інцидент, який стався в Бенгалурі, Індії. Молодий кур'єр на ім'я Йогеш вирішив відвідати свого друга Муралі на роботі. Разом вони почали грати із електричним феном. Але те, що почалося як необов'язковий жарт, перетворилося на справжню трагедію.

25 березня Йогеш вирішив відвідати свого друга Муралі, який працював у центрі обслуговування велосипедів у районі Сампігехаллі.

Можливо, вони сподівалися провести приємно час разом, але ніхто не міг передбачити, що це побачення обернеться трагедією.

Чоловік ремонтує велосипед / фото: Freepik
Чоловік ремонтує велосипед / фото: Freepik

Поки Муралі мив свій мотоцикл, обидва друзі почали бавитися з електричним феном. Безперечно, гра з феном може здатися невинною, але цього разу вона обернулася катастрофою.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Муралі буквально вирішив вставити насадку фена в пряму кишку Йогеша і наповнив його тіло гарячим повітрям.

Цей страшний вчинок спричинив жахливі наслідки. Йогеш впав і випробував страшний травматичний ефект. Лікарі, виборюючи його життя, виявили розрив товстої кишки через високий тиск потоку гарячого повітря від фена.

Чоловік із феном у руках / фото: Freepik
Чоловік із феном у руках / фото: Freepik

Незважаючи на швидкі та рішучі дії медичного персоналу, Йогешу не вдалося врятувати життя. В результаті на ранок він помер. Ця трагічна історія призвела до арешту Муралі та порушення кримінальної справи за звинуваченням у навмисному вбивстві.

У коментарях до того, що трапилося, хтось написав таке:

"Люди можуть отримати смертельну емболію навіть від відносно низького тиску повітря (наприклад, з рота). Я абсолютно серйозно: ніколи, ніколи не вдування повітря в піхву – це небезпечно."

Емболія – це коли повітря проникає у тканини та потрапляє у кров і утворює міхур, який може змінити чи зупинити серцевий ритм.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що дівчина зустріла хлопця на сайті знайомств і залишилася без 3 мільйонів: зажадав для побачення

Вам буде цікаво дізнатися, чоловіка вже повезли в морг, як раптом він воскрес, таке сталося не вперше: "Диво-людина повернулася!"