Багато хто боїться, що в Україні війна може продовжуватись невизначений час, а ще більше лякає людей ядерна війна. Існує велика кількість думок щодо цього питання. На цей раз наші читачі дізнаються, що про це розповідають зірки.

Війна в Україні сьогодні виснажує українців - постійні тривоги, обстріли міст та загибелі як серед військових, так і серед мирного населення. Кожен із нас мріє, щоб цей жах скоріше закінчився і більше ніколи не повторився.

Але чи буде ядерна війна? Астролог Влад Росс заявив, що повномасштабне вторгнення закінчиться застосуванням ядерної тактичної зброї.

"Однак ніхто не знає, що буде потім. Раніше вже застосовували ядерні бомби, а тактичну зброю – ні. Швидше за все, вона може знищити стадіон, але який ефект буде загалом – невідомо", – зазначив астролог.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

А ось астролог Олексій Кириченко, відповідаючи на запитання, чи буде ядерна війна 2024 року, впевнено відповів, що ні.

Астролог Олексій Кириченко. Фото: скрін Ютуб
Астролог Олексій Кириченко. Фото: скрін Ютуб

"Це дуже просте питання. Я на нього впевнено відповідаю, що ні. Час від часу посилювалося залякування ядерним ударом. Майже завжди, коли це було, було підкреслено позицію планети Плутон. Саме вона пов'язана з темою атома та ядерних ударів. Зараз, починаючи з весни, вона не виражена. Я думаю, що навіть залякувати цим не дуже будуть", - сказав астролог.

Крім того, майстер китайської метафізики Давид Векуа в інтерв'ю YouTube-каналу "Мій світ" сказав, що після застосування ядерної зброї переможців у війні не буде. Тому інші країни просто не дозволять Путіну натиснути "червону кнопку".

Нагадаємо, епосі Путіна настане кінець? Астролог передбачив, що у травні диктатора не стане.

Раніше повідомлялося, про лікарів не згадують, як і про хвороби: 3 знаки Зодіаку з найсильнішим здоров'ям.

Також, "Люди тікають...": екстрасенс визначив область України, на яку насувається небезпека.