Дружина актора студії "Квартал 95" Степана Казаніна Наталія народилася і довгі роки жила в Росії, але зараз активно підтримує Україну та засуджує моторошну війну.

У Instagram жінка часто ділиться своїми переживаннями та думками.

Наталія Казаніна, фото: Instagram
Наталія Казаніна, фото: Instagram

Наталія Казаніна присвятила окрему посаду дуже важливому члену їхньої зіркової родини - собаці на прізвисько Конор. Дружина артиста зізналася, що він підкорив її серце з першого погляду, а в блакитних очах відображалися "всі нездійснені мрії та кришталеві надії".

Степан Казанін з сім'єю, instagram.com/natalikazanina
Степан Казанін з сім'єю, instagram.com/natalikazanina

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Так у розмірене життя увірвався черговий чоловік, який підкорив не тільки моє серце. Вже потім я полюбила і ці оксамитові вуха, і цей невгамовний хвіст і впертий характер 😉 Норовистий хлопець вніс у сімейну буденність свої собачі , -додала вона.

Конор змінив їхнє життя, пройшов з ними пандемію і зараз переживає війну. Більше того, Казаніни розповіли історію Конора у випуску "Зоодруга", а процес зйомки, на якій був присутній сам гуморист із "Кварталу 95" та його син, жінка показала у Instagram.

Улюбленцю влаштували справжню професійну фотосесію з кінологом, а виглядав він велично та розкішно.

Нагадаємо, що дружина Казаніна з "Квартал 95" розповіла, як їй із сином не було чого їсти: " На сніданок - молоко, добре не прокисло".

Раніше ми повідомляли, що дружина Степи Казаніна з "Квартал 95" розповіла про велику брехню росіян: "Ви боретесь з нашою зброєю".