Українка Наталія Негреба після початку війни переїхала жити з дочкою до Великої Британії. Раптом вона зіткнулася з гострим зубним болем і зрозуміла, що потребує якісного лікування. Але вартість стоматологічних послуг у Англії опинилася поза її можливостей.

Навіть за наявності Національної служби охорони здоров'я вартість лікування кореневих каналів була занадто високою – 800 фунтів стерлінгів (майже 40 000 гривень).

Українка проїхала тисячі кілометрів, щоб вилікувати зуб / фото: Daily Mail
Українка проїхала тисячі кілометрів, щоб вилікувати зуб / фото: Daily Mail

Незважаючи на небезпеку через обстріл у Дніпрі, Наталя вирішила повернутися на батьківщину. Про це розповіли у Daily Mail.

Їй довелося подолати довгий і важкий шлях: переліт із Брістоля до Польщі, далі автобусом до Львова, а потім 13-годинна поїздка до Дніпра.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Зубний біль супроводжував її весь цей час, і навіть Парацетамол та Ібупрофен не приносили полегшення.

Прийом у стоматолога. Фото: скрін youtube
Прийом у стоматолога. Фото: скрін youtube

У Дніпрі Наталія звернулася до свого стоматолога, де пройшла лікування кореневих каналів та встановлення імпланту. І дивно, але це коштувало їй лише 150 фунтів стерлінгів (майже 7 500 тисяч гривень).

Її стоматолог, Катерина Лагун, зазначила, що багато іноземних пацієнтів звертаються до них за якісною та доступною допомогою.

І ось результат: Наталія заощадила цілих 556 фунтів стерлінгів, обравши лікування в Україні. Тепер вона впевнена, що у разі проблем із зубами знову звернеться за допомогою у своїй рідній країні.

Раніше ми писали про те, навіщо робити касу стоматологу: експерти перерахували продукти, які допоможуть вибілити зуби

Крім того, Знай.ua повідомляв, за голову схопиться не тільки стоматолог: чим шкідливе насіння