Самотність – це дар чи прокляття? Одні бачать сенс життя в тому, щоб нарешті обзавестися другою половинкою, іншим добре наодинці з собою.

Люди-одинаки віддають перевагу необтяжливим відносинам без особливих зобов'язань. Отже, які знаки Зодіаку швидше залишаться наодинці із собою, ніж шукатимуть другу половинку?

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Тельці

Тільці не здатні на напівзаходи. Вони хочуть найдостойнішого чоловіка у світі - багатого, гарного, дбайливого. І принципово не дивляться в область "френдзони", де, між іншим, "водяться" непогані хлопці. Самі жінки-тільці нічого не робитимуть для того, щоб залучити другу половинку. Вони вважають, що це сильна підлога має витися навколо них, а принц сам упаде до ніг. До того ж, у Тельців підвищено почуття власної важливості та значущості, і коли це стає надто помітним, то заважає їм побудувати стосунки.

Зірки всі вирішили за вас

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Близнюки

Жінки цього знака часто свідомо вибирають самотність. І так бувають, що вони перебувають цілком щасливо. Їх мінливий характер не дозволяє їм залишатися в іншому становищі, оскільки вони бояться сімейних зв'язків. Жінки можуть багато разів закохуватися, втрачати голову і говорити про майбутнє заміжжя. Але сімейні узи їм швидко набридають, і в постійних стосунках їм стає нудно. А ще жінка-близнюка через мінливість натури не цілком може зрозуміти, який чоловік їй потрібен. Тому єдина їхня постійність - це вибір "тимчасових" чоловіків.

Терези

Представниці повітряного знаку ніколи не бувають самотніми. Навколо них в'ються різного типу чоловіки, які готові скрасити їхні сірі будні. Чи можна дивуватися до нескінченності, як за такої кількості залицяльників жінки примудряються залишатися самотніми? А вся річ у тому, що ці панянки завжди сумніваються у своєму правильному виборі. І часто з кількох претендентів вони не можуть визначити, хто підійде на звання чоловіка. Хоча ці представниці особливо не засмучуються, що у них немає їхньої другої половинки. І поки звабниці грають із чоловіками, більша їхня половина сама тихенько ліквідується.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Стрільці

Ці жінки в жодному ракурсі не поєднуються з поняттям сім'ї. Вони за всіма законами жанру цінують незалежність та свободу. А який чоловік може погодитись грати за її правилами? І природно, до цієї панночки чоловіки ставляться, як до друга. А представниці не в тягар самотність, вона може проводити час, як сама того забажає, не питаючи ні в кого дозволу і не підлаштовуючись під чужі правила.

Козороги

Жінки цього знака можуть свідомо відмовлятися від особистого щастя на користь бажаної самотності. І це вони роблять у тому випадку, якщо у них на коні кар'єра чи успішний бізнес. Вони не з тих, хто віддано чекатиме чоловіка з роботи з повною каструлею наваристого борщу. Їм потрібно постійно розвиватися та вдосконалюватися, а сім'я їм лише заважає.

Самотність, зображення: Pinterest
Самотність, зображення: Pinterest

Нагадаємо, що кохання прийде, але не до всіх - Терези та Козорога, бережіться: гороскоп почуттів на квітень для знаків Зодіаку.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на квітень-2024 для кожного знака Зодіаку: протистояння Тельців, праця Дів та угода Козорогів.