Онлайн-стрімінговий гігант Netflix регулярно оприлюднює дані про найпопулярніші серед глядачів фільми та серіали. І, як показує аналіз цих рейтингів, українські користувачі платформи виявляють особливий інтерес до новинок, які недавно з'явилися в каталозі сервісу.

Так, на даний момент найбільший успіх у нашої аудиторії Netflix має свіжа романтична комедія під назвою "Ніякого тиску". Прем'єра цієї польської кінострічки на платформі відбулася наприкінці березня, і вона вже встигла полонити серця та уяву численних українських глядачів.

Польський фільм, скріншот: Youtube
Польський фільм, скріншот: Youtube

Сюжет фільму розгортається навколо історії Олівії - талановитого шеф-кухаря, яку несподівана сімейна трагедія змушує залишити галасливе життя мегаполісу та повернутися до рідного села.

Там вона дізнається, що похорон бабусі був хитрим маневром, метою якого було повернути Олівію на сімейну ферму та передати їй її керування. Несподіване занурення міської дівчини у віддалене сільське життя стає початком її захоплюючої подорожі до нових горизонтів.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Але найромантичнішим поворотом подій стає її закоханість у чарівного місцевого фермера, який, однак, має свої таємниці.

Польський фільм, скріншот: Youtube
Польський фільм, скріншот: Youtube

Чи цей фільм є початком нової тенденції — невідомо. Адже серця багатьох українок досі належать турецьким серіалам.

Нагадаємо, новинку кіно "Проклята діва" рознесли на порох: "Мене вирвало"

Як повідомляв "Знай.uа", знявся у 1000 фільмах, але один випадок змінив усе: як відомий порноактор перейшов від спекотних сцен до молитов

Знай.ua писав, "Гострі картузи" повертаються: Кілліан Мерфі після перемоги на "Оскарі" порадував фанатів