Поліція в Баварії вдалася до незвичайної, але досить "промовистої" акції, щоб привернути увагу громадськості та державних структур до проблеми катастрофічної нестачі уніформи для своїх співробітників.

Про це вчинок правоохоронців повідомляє німецьке видання Deutsche Welle. У відеоролику, опублікованому на YouTube двоє офіцерів патрульної служби, перебуваючи у службовому автомобілі, ведуть діалог про довгі терміни очікування форми. Один з них повідомляє, що чекав на отримання уніформи протягом чотирьох місяців... а інший - цілих 6 місяців. Після чого обидва демонстративно виходять із машини, залишаючись в одних сорочках – без штанів.

Німецькі поліцейські, скріншот: Youtube
Німецькі поліцейські, скріншот: Youtube

Це відео не жарт. Воно демонструє украй серйозну проблему, з якою зіткнулися поліцейські. Адже хронічний брак форменого одягу фактично принижує гідність копів та створює перешкоди для належного виконання ними службових обов'язків.

Поліцейські іноді ризикують "залишитися без штанів".

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Німецькі поліцейські, скріншот: Youtube
Німецькі поліцейські, скріншот: Youtube

У Міністерстві внутрішніх справ Німеччини визнали наявність таких проблем, пояснюючи їх перебоями в ланцюжку поставок, спричинених пандемією COVID-19 та наслідками війни в Україні.

Нагадаємо, Європа активно відбирає дітей в українців: статистика вже лякає

Як повідомляв "Знай.uа", на українців у Німеччині чекають штрафи в 600 євро, якщо вони не зможуть помістити "це" в ліву долоню.

Знай.ua писав, остання машина з дизелем: в Європі сталося "майбутнє", тепер тільки електромобілі