Український телеведучий Олександр Педан зробив несподіване визнання, оголосивши про своє рішення вступити до університету. Незважаючи на вже існуючу економічну освіту, у свої 42 роки він вирішив розширити свій кругозір і почати навчатися в галузі державного управління.

Цікаво, що його дружина Інна Педан також приєднається до нього в цій витівці.

Про це стало відомо з інтерв'ю "Ближче до зірок".

Олександр Педан з дружиною, фото з Іnstagram
Олександр Педан з дружиною, фото з Іnstagram

"Це буде про те, як я ще можу монетизувати свою популярність з користю для держави. Державні органи управління, громадські організації... Дружина мені каже: "Ти що, крадеш мою мрію, це ти будеш вчитися у тому вузі?". Хочемо вступати до одного і того ж університету. І це так круто", – каже Педан.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

За словами телеведучого, його дружина вже змінила свій профіль діяльності. Після десяти років викладання англійської мови для дітей Інна здобула освіту сексолога та заснувала свою власну школу.

Але вона не зупинилася на досягнутому і продовжує активно розвиватися:

"Вона вивчилася на сексолога і зараз навчається на психоаналітика, щоб нести в маси важливість статевого виховання дітей. Вона відкрила школу статевого виховання, де вчить дітей. Я дуже щасливий і пишаюся моєю дружиною."

Раніше ми писали про те, що " Сане, ти е**нулся?": Олександр Педан розлютив українців, захищаючи викрадача 1,5 млрд ЗСУ

Крім того, Знай.ua повідомляв, чоловік і двоє дітей не перешкода? Оголена Катя Осадча прикрила груди лише однією рукою