У Сьєрра-Леоні, західній Африці, відбувається щось супер-моторошне. Жителі стали масово перевтілюватися в мародерів-викрадачів гробниць, і все для того, щоб "отримати кайф". Місцеві "варять" наркотик під назвою "куш", але те, з чого він складається – викликає жах.

Справа в тому, що цей вид наркотику робиться із подрібнених людських кісток. Однак, в "куш" додаються не тільки вони, а й токсичні хімікати, різні трави, а також коноплі та навіть дезінфікуючі засоби.

Африканці крадуть людські кістки та роблять наркотики / фото: depositphotos
Африканці крадуть людські кістки та роблять наркотики / фото: depositphotos

Наркотик "куш", як повідомляє Daily Mail, має тривалий гіпнотичний ефект, який може вивести людину з реальності на кілька годин.

Схоже, ситуація вийшла з-під контролю, бо місцеві поліцейські навіть змушені охороняти цвинтарі, щоб запобігти випадкам, коли люди починають викопувати людські скелети, щоб потім зробити з них цей дивний наркотик.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Президент Сьєрра-Леоне, Маада Біо, заявив про те, що його країна зіткнулася з екзистенційною загрозою через жахливий вплив наркотиків та зловживання психоактивними речовинами.

Африканці крадуть людські кістки та роблять наркотики / фото: depositphotos
Африканці крадуть людські кістки та роблять наркотики / фото: depositphotos

Хоча офіційної статистики смертей від зловживання "кушем" немає, медики говорять про те, що за останні місяці сотні молодих людей померли від відмови органів, викликаних цим наркотиком.

У зв'язку з цим у країні створюються спеціалізовані центри з кваліфікованими фахівцями, які надаватимуть допомогу та підтримку людям, які страждають від наркозалежності.

Крім того, поліція отримала вказівку зруйнувати ланцюжок постачання наркотиків шляхом проведення розслідувань, арештів та судового переслідування.

Також наш портал повідомляв, "Припиняй вживати наркотики, Потап-2": Слава Камінська "нарвалася" на хейт через виконання російського репу

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Женя Галич із O.Torvald зізнався у серйозній залежності від наркотиків: "Я довів себе до того, що..."