Відомий український актор та телеведучий Юрій Горбунов є чоловіком Катерини Осадчої із програми "Світське життя".

Він часто ділиться із шанувальниками свіжими публікаціями в Instagram, а також допомагає наблизити перемогу над окупантами власними силами.

Горбунов та Винник, фото із соцмереж
Горбунов та Винник, фото із соцмереж

Далеко не всі чоловіки із шоу-бізнесу захотіли залишатися в Україні та жити в умовах війни. Найбільше хейту вилилося на Влада Яму та Олега Винника, які перебувають за кордоном, а один із них зовсім не виходив на зв'язок довгий час. Юрій Горбунов в інтерв'ю Славі Дьоміну якось зізнався, що конкрентно у цих людях він розчарувався.

"Не знаю, де він. Ми друзі. Це потрібно було якось пояснити, не можна зникати", - висловився актор з приводу Винника минулого року.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

Горбунов додав, що телефонував співаку, але той не відповідав. Ці особи дуже його здивували, коли ухвалили таке рішення, оскільки він знає їхні характери. До війни вони виявляли себе інакше, як зазначив Юрій.

У приємному сенсі його здивував лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який воює на рівні із досвідченими бійцями. Це стосується і друзів Горбунова, яких він знає змалку.

"Діти, які залишилися без батьків, але їм вистачало сил рятувати сусідів", - додав він.

Нагадаємо, що Юрій Горбунов зізнався, чи спілкується із прийомною дочкою, поки виховує синів.

Раніше ми повідомляли, що дружина Юрія Горбунова Катя Осадча похвалилася букетом: "Немає більшої цінності, ніж...".