Кожна сім'я є унікальною, з власним набором викликів і можливостей для розвитку.

Однак іноді трапляються ситуації, коли чоловік стоїть перед нелегким вибором: залишатися у існуючих сімейних стосунках чи піти до іншої жінки. Причин для такого рішення може бути чимало, і вони часто глибші, ніж здається на перший погляд.

Зрада - арт, скріншот: YouTube
Зрада - арт, скріншот: YouTube

Фахівці виділяють вісім ключових факторів, які можуть спонукати чоловіка до зради та розриву шлюбних зв'язків.

В умовах нестабільних або агресивних відносин, коли партнери не вміють по-справжньому відкритися один одному, чоловік може зробити висновок, що збереження такої сім'ї є недоцільним. Тоді він починає шукати стосунки, де є простір для щирого діалогу.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Або ж, якщо чоловік відчуває, що його дружина ігнорує або недооцінює його почуття та бажання, він може звернути увагу на іншу жінку, яка, на його думку, краще його розумітиме і цінуватиме. Крім того, для багатьох чоловіків важливо відчувати, що вони викликають інтерес і бажання своєї партнерки. Якщо цього контакту не вистачає, то він може компенсувати це в інших відносинах.

Зрада: причини
Зрада: причини https://www.pexels.com/ru-ru/

Коли в сім'ї панує емоційна напруга, чоловік може шукати підтримки та стабільності в інших відносинах. Інша жінка може стати джерелом бажаної емоційної опори. А ще чоловік може відчувати, що його шлюб став нудним і знайомство з новою партнеркою може подарувати йому незабутні враження, змінивши життя. Як і те, що коли чоловік відчуває, що його сексуальні потреби не задовольняються, він може намагатися знайти інше джерело сексуального задоволення.

І насамкінець, сімейне життя часто вимагає великих зусиль та відповідальності. Чоловік може прагнути втечі від цих вимог і відчувати, що його особистість та потреби знецінюються.

Нагадаємо, прийшла до подруги, а побачила свого коханого у її ліжку: українку засудили за те, як вона помстилася за зраду

Як повідомляв "Знай.ua", якщо любити, то тільки їх: яка пара підійде вам за знаком Зодіаку

Знай.uа писав, кохання не знайдете навіть у додатках для знайомств: 5 знаків Зодіаку, яким судилося залишитися самотніми