Відома українська акторка, зірка серіалу "Тільки живи", сестра Ольги Сумської Наталія Сумська згадала історію, як її мамі передбачили народження доньки. Акторка досі впевнена, що це лише простий збіг.

Про це стало відомо завдяки відвертому інтерв'ю Наталії Сумської для одного з українських телеканалів.

Наталя Сумська, кадр з відео
Наталя Сумська, кадр з відео

Акторка Наталія Сумська розповіла, що сама не дуже звертає увагу на всілякі знаки та забобони, бо немає часу. Хоча сама вона зіграла пророчицю.

"За всіх часів серед людей обов'язково були прозорливці, віщуни, мольфари — називаємо їх по-різному. Наприклад, у поемі Лесі Українки "Кассандра" головна героїня настільки бачила майбутнє, що їй самій було важко нести цей хрест. Зрештою, не всі хочуть знати свій життєвий шлях наперед.У кінострічці "Чорний ворон" за романом Василя Шкляра я грала Євдокію, провісницю, цілительку, помічницю повстанців.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Наталя Сумська, фото: скріншот з відео
Наталя Сумська, фото: скріншот з відео

Втім, у житті актриси була історія, як її мамі передбачили народження доньки.

"Як це буває з багатьма — зустрічаєш циганку і хочеш чи ні, а маєш слухати її розмови. Моя мати тоді була вагітна. Ворожка швидше вгадала, що буде саме дівчинка, і що прийде на світ Божий саме в неділю — так і сталося. Це було на Київщині, у маминому селі", — поділилася Наталія Сумська.

Нагадаємо, Тамара Яценко розповіла, чому не зіграла у "Конотопській відьмі": "Мені не дозволяє небо бути відьмою".

Раніше повідомлялося, що дружина Андрія Беднякова з "Орел і Решка" розповіла про життя без телеведучого: коричневого на обличчі не було б.

Також, дружина Андрія Бєднякова злила еротичне фото: "Компромат на зайчика...".