В Індонезії 27-річна Нураєні одружилася з літнім чоловіком Судірго і стверджує, що закохалася в нього з першого погляду.

Зустріч майбутнього подружжя відбулася на сеансі з шаманства Судірго, до нього родина дівчини приїхала за порадою в Деса-Джатілабу.

Весілля, фото yuni_rusmini/Instagram
Весілля, фото yuni_rusmini/Instagram

Нураєні щоразу шукали причини, щоб побачити шамана. Наречений нічого не підозрював про наміри дівчини і навіть подумати не міг, що в його похилому віці може статися такий союз. Наполегливість Нураєні переконала його в тому, що варто зробити пропозицію руки та серця, що він і зробив, а дівчина, не вагаючись, погодилася.

Найважче було отримати згоду на шлюб батьків Нураєні, а дітей Судірго, син старший за батька дівчини. Спадкоємці Судірго були вкрай здивовані і хотіли дізнатися про причини, чому саме їхнього батька, 83-річного пенсіонера, дівчина обрала на роль чоловіка. Нураєні відповіла, що він буде єдиним чоловіком у її житті. Зрештою родичі дали своє благословення нареченим.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Весілля, фото yuni_rusmini/Instagram
Весілля, фото yuni_rusmini/Instagram

Для нареченої це був перший шлюб, для нареченого вже четвертий. Розбіжності з приводу величезної різниці у віці 56 років не вщухають і сьогодні. Але родичі з обох боків тепер точно переконані, що ні слава, ні багатство, а щире кохання стало причиною цього союзу.

Нагадаємо, що африканці крадуть людські кістки з гробниць, щоб "зловити кайф" від нового наркотику: у країні оголосили епідемію.

Раніше ми повідомляли, що пенсіонерка у Британії взяла кредит заради українців, але не для донату на ЗСУ.