Під час одного зі своїх концертів Приходько повідомила про трагічну подію російською мовою. Нині ця мова часто сприймається як тригер для багатьох людей, зі зрозумілих причин — третій рік триває повномасштабна війна.

Однак для самої співачки використання російської у певних ситуаціях цілком виправдане...

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

"Я поважаю людей, які вивчають українську мову, їм важко. Зараз мої діти також спілкуються двома мовами, допомагають тим дітям, які приїхали з окупованих територій, переселенці навіть ніколи не розмовляли українською", - заявляє вона .

Виконавиця додає, що вона поважає російськомовних людей, які приїхали зі Сходу України, та намагається підтримати їх. На її думку, згодом усі прийдуть до необхідності розмовляти саме державною мовою. Вона згадала, що ще у 2014 році не могла вільно розмовляти українською, але зараз робить це легко.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

"Мене ніхто не цькував, мене підтримували і те саме я роблю. Тому я за те, щоб підтримувати один одного, і допомагати один одному, навіть у таких ситуаціях, коли це зараз дуже обурливо, різко, але хтось має це робити, підтримувати і тих, і тих", - додала Приходько.

Нагадаємо, "зустрічаєш циганку - маєш слухати": Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке дали її матері

Як повідомляв "Знай.uа", Юрій Горбунов розчарувався під час війни через деяких українців: "Це треба було якось пояснити"

Знай.uа писав, Олександр Педан вирішив повернутися до університету: "І це так круто"