У окупантів на батьківщині стався дивний випадок, коли на мешканку Вологодської області викликали до поліції через звичайне фото у соцмережах.

Антоніда Смоліна опублікувала кадр із відпочинку, де вона позує у жовтій куртці на тлі синього неба. Але один із передплатників сприйняв це як пропаганду української символіки.

Жінка розповіла цю історію виданню Baza, наголосивши, що до неї додому прийшла поліція.

"Я вирішила розповісти про це, щоб люди розуміли, що треба бути обережнішим – немає гарантій, що поруч із тобою нормальні люди", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

За її словами, поліцейський пояснив, що позивача збентежило її фото через нібито натяк на українську символіку, на наш прапор.

Жінці довелося виправдовуватися за свій вибір одягу та переконувати, що у нього просто немає коштів на покупку різноманітного верхнього одягу. При цьому вона наголосила, що поліцейський зрозумів її позицію.

Згодом Антоніді вдалося знайти у соцмережах свого критика – деякого Валерія Миколайовича. Вона вступила з ним у листування, побажавши йому знайти корисне хобі у житті. Однак таким людям марно щось пояснювати, оскільки по телевізору їм говорять зовсім про інше. Можливо, такі люди, як Валерій Миколайович, зможуть зрозуміти, що їм брехали, лише опинившись у полоні.

Нагадаємо, російські вбивці атакують наших захисників хімічною зброєю : захисту немає, гуманності – і близько.

Як повідомляв "Знай.uа", "дуже страшно": дрони атакували Самарський НПЗ у Росії

Знай.ua писав, воїн ЗСУ зустрівся з батьком, який кинув його в дитинстві, на фронті : один у Bradley, інший воює за окупантів