Ольга Фреймут виявилася "у гарячій воді" через хибну цитату, яка з'явилася в мережі. У ній вона нібито висловлюється з презирством про чоловіків, які відмовляються йти на фронт.

Ведуча швидко спростувала це, заявивши, що ніколи не вимовляла таких слів і не давала інтерв'ю на цю тему.

Ольга Фреймут, фото: Instagram
Ольга Фреймут, фото: Instagram

Весь скандал спалахнув через повідомлення на Instagram-сторінці "Patriotu", яке опублікувало цю фальшиву цитату.

У публікації Ольга, за вигадками, стверджує, що соромиться перед англійцями за поведінку ухилянтів:

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

"Я глибоко зневажаю ухилянтів і мені гидко від чоловіків, які не хочуть воювати за свою країну. Мені соромно перед англійцями, я не знаю як їм пояснити таку ницість ухилянтів. Ми тут у Лондоні з чоловіком пояснюємо їм, що не всі чоловіки в Україні такі плачевні."

Пост _patriotu / фото: скріншот Instagram
Пост _patriotu / фото: скріншот Instagram

Ольга швидко відреагувала на цю провокацію, поставивши запитання творцям повідомлення та заперечуючи причетність до цих слів.

"За час війни я не дала і не дам жодного інтерв'ю. Те, що зараз відбувається і мені приписують якісь цитати з русизмами, з дешевою мовою, з вологими думками – це просто спланована атака на моє ім'я. Я навіть такою лексикою не користуюся."

Сторіс Ольги Фреймут / фото: Instagram
Сторіс Ольги Фреймут / фото: Instagram

Вона впевнена, що це вигадка та планова атака на її репутацію. Тепер її юристи шукають тих, хто поширив цю брехню. Ольга закликає вірити їй, а не фальшивим новинам і сподівається на швидке викриття ошуканців.

Проте, українці вже встигли відреагувати на заяву, "засипавши" Ольгу негативними коментарями.

А ми нагадуємо, екс -ревізор Ольга Фреймут дорікнула українцям за чай: "Вгору-вниз, поганий тон"

Також наш портал повідомляв, Аліна Доротюк розсекретила тарифи зірок за інтерв'ю: "5 тисяч євро на годину"