59-річна жінка на ім'я Клодетт Хоук була на сьомому небі, коли скинула половину своєї ваги завдяки операції з видалення шлунка.

Однак, за її словами, після досягнення бажаної ваги, вона зіткнулася з новою проблемою - "коров'ячим вименем і слоновими обрубками" на своєму тілі. Клодетт вважає, що 21 фунт (майже 10 кг) зайвої, в'ялої шкіри, яка залишилася після схуднення, завдає їй болісного болю і не дає їй насолоджуватися своїм новим виглядом. Вона зізнається, що не може навіть дивитися на себе у дзеркало.

Жінка з родиною
Жінка з родиною, фото: mirror

Клодетт почала набирати вагу після своєї першої вагітності в 19 років, і її вага досягла 145 кг, вона носила розмір 36. Однак, вона змогла скинути половину своєї ваги завдяки операції з видалення шлунка, але з того часу пошкодувала про своє рішення.

Зараз вона відчуває впевненість лише в одязі, оскільки її тіло виглядає не так, як би вона хотіла. Вона порівнює верхні частини своїх ніг із обрубками слона, оскільки шкіра звисає з них, роблячи її непридатною для занять спортом. Вона навіть соромиться оголеного тіла перед своїм чоловіком-дальнобійником.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Проте Клодетт наполегливо збирає кошти на операцію з видалення зайвої хворобливої ​​шкіри, щоб повернути своє тіло в привабливий стан. Вона каже, що її зайва шкіра викликає біль та втому, і вона більше не хоче турбуватися про своє тіло, як раніше. Вона також шкодує, що не змогла займатися спортом після операції, що, на її думку, могло допомогти уникнути надлишку шкіри.

Наслідки схуднення
Наслідки схуднення

Клодетт Хоук підкреслила, що через схуднення у неї почалися проблеми сексуального життя. Вона соромиться оголитися перед чоловіком.

Клодетт каже, що, крім інтимних проблем, у неї з'явилися і побутові. Через вагу шкіри на руках їй стало важко працювати.

"Шкіра покривається висипаннями там, де шкіра перекривається, і з'являється неприємний запах. І це постійно. Зайва шкіра на руках тягнеться вниз і мені складніше щось робити. Це теж боляче, а тому я ношу багато компресійного одягу", - розповіла жінка.

Нагадаємо, як прибрати живіт і боки: проста вправа, навіть бігти не потрібно.

Раніше ми повідомляли, що ці продукти запускають процес схуднення: можна їсти навіть перед сном.