Колишня прем'єр-міністр Великобританії Ліз Трасс розповіла про пораду, яку їй дала покійна королева Єлизавета II. Політик не зізналася, що шкодує, що не дослухалася слів монархіні.

Про це Трасс поділилася у своїх мемуарах під назвою "Десять років, щоб урятувати Захід", повідомляє Daily Mail. Королева порадила їй "не поспішати". 49 днів Ліз Трасс на посаді були відзначені економічними потрясіннями - включаючи реформи, що спричинили падіння фунта - до її виходу з Даунінг-стріт.

Король Чарльз III та Ліз Трасс, кадр з відео
Король Чарльз III та Ліз Трасс, кадр з відео

Екс-прем'єр-міністр спілкувалася з Корольовою за два дні до того, як Великобританію сколихнула жахлива звістка. Під час 20-хвилинної дискусії у Балморалі, де померла Єлизавета II, монархиня була тендітною та уважною до гості.

"Наприкінці нашої розмови вона попередила мене, що бути прем'єр-міністром - це "старіти". Вона також дала мені пораду: "Не поспішай". Можливо, мені варто було прислухатися", - йдеться у книзі.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Трас згадує свої думки після новини про смерть Єлизавети II: "Чому я? Чому саме зараз?" .

Королева Єлизавета ІІ - фото focus
Королева Єлизавета ІІ - фото focus

Жінка зазначила, що, незважаючи на тиск, її перша зустріч із королем Чарльзом викликала "дивне почуття товариськості, оскільки вони обоє починали на нових посадах і мали орієнтуватися на незнайомій території".

Нагадаємо, що не так із фіналом "Корони"? Останній сезон вважають найгіршим

Як повідомляв "Знай.uа", 4 заборонені продукти королівської родини: ні Єлизавета II, ні Король Чарльз цього не їли

Знай.ua писав, принц Гаррі якось подарував "інтимний" подарунок своїй бабусі Єлизаветі II: "Хіба не с*ка?"