Українська актриса та зірка шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також усі знають завдяки ролі у серіалі "Фортечна", любить радувати армію шанувальників постами у Instagram.

Якось Ксенія Мішина мала зв'язок із одруженим чоловіком, про що їй пригадав Слава Дьомін в інтерв'ю.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Артистка зізналася, що на час стосунків не знала, що коханий зайнятий. Іншим дівчатам вона порадила самостійно пройти цей досвід, а особисто для себе зрозуміла, що в її житті більше не буде одружених.

[quote author=""]"Я дізналася, коли все вже розвалилося. Якщо ти йдеш усвідомлено на цю історію, ти маєш розуміти наслідки", - поділилася вона.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

Акторці соромно за те, що вона за фактом стала коханкою. Також вона одного разу розповідала, що їй надходили пропозиції щодо зустрічі від впливових чоловіків, проте за останні два роки подібного не траплялося.

Дьомін нагадав, що Мішина брала участь у конкурсі краси у 2007 році і посіла 2-е місце, і зазначив, що такі заходи часто влаштовують для багатіїв, щоб ті вибрали собі дівчину для інтиму. Зокрема, у такій ролі хотіли бачити і Ксенію, але вона відкидала будь-які пропозиції.

"Підкочували, але в мене така природа, що я не можу спати з чоловіком, який мені не подобається. Деякі можуть, це окрема професія", - висловилася вона.

Нагадаємо, що штани десь загубилися? Екс-холостячка Ксенія Мішина розсунула ноги в шкірі: "По суботах можна".

Раніше ми повідомляли, що Ксенія Мішина зізналася, як "відмовила" через те, що він не Ді Капріо: "Намагався поцілувати..." .