Щире бажання спробувати щось нове та незвичайне змусило 23-річного блогера Каллума Райана та його 55-річного батька Даррена відвідати лондонський ресторан Aladin та замовити страву, яка вважається найгострішою у столиці.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро неймовірну пекучість цього карі вже ходили чутки - нібито воно викликало у гостей галюцинації і навіть призводило до госпіталізації. Ціна страви – 10,95 фунтів стерлінгів (близько 540 гривень). Секрет її неймовірної гостроти – у незвичайному складі: примарний перець, імбир, порошок чилі, гарам масалу та кумін. За розповідями, рівень гостроти досягає божевільних 1,2 мільйона одиниць за шкалою Сковілла. Про це повідомляє Daily Star.
Незважаючи на застереження офіціанта, який оцінив блюдо на 11 балів з 10 по гостроті, Каллум і Даррен зважилися його скуштувати.
"Мені ніколи не було так страшно йти в ресторан, немов я зіткнувся з одним із своїх найбільших страхів", - зізнався згодом батько блогера.
Як виявилося, чутки не бралися з нізвідки. Спочатку Даррен вирішив, що все не так страшно, але незабаром його спалахнуло справжнісіньким вогнем.
"Як торнадо, почалося! Я не знав, що робити. Мені дуже сподобався смак, можливо, замовив би знову. Але батько точно не наважиться", - заявив хлопець.
Раніше він літав до Іспанії за пінтою пива за 10 фунтів або навіть у Дубай за 64 фунти – менше, ніж коштує заправка авто у цій країні.
Нагадаємо, торжество демонів, поїдання ягняти, часник у роті та посуд із вікон: найдикіші традиції на Великдень
Як повідомляв "Знай.uа", +1 фобія: лікар спеціально отруював пацієнтів за допомогою крапельниць через образу
Знай.ua писав, жителям одного міста заборонили вмирати: можуть пробудити давнє зло