Щире бажання спробувати щось нове та незвичайне змусило 23-річного блогера Каллума Райана та його 55-річного батька Даррена відвідати лондонський ресторан Aladin та замовити страву, яка вважається найгострішою у столиці.

Про неймовірну пекучість цього карі вже ходили чутки - нібито воно викликало у гостей галюцинації і навіть призводило до госпіталізації. Ціна страви – 10,95 фунтів стерлінгів (близько 540 гривень). Секрет її неймовірної гостроти – у незвичайному складі: примарний перець, імбир, порошок чилі, гарам масалу та кумін. За розповідями, рівень гостроти досягає божевільних 1,2 мільйона одиниць за шкалою Сковілла. Про це повідомляє Daily Star.

Найгостріше карі, скріншот: TikTok
Найгостріше карі, скріншот: TikTok

Незважаючи на застереження офіціанта, який оцінив блюдо на 11 балів з 10 по гостроті, Каллум і Даррен зважилися його скуштувати.

"Мені ніколи не було так страшно йти в ресторан, немов я зіткнувся з одним із своїх найбільших страхів", - зізнався згодом батько блогера.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Як виявилося, чутки не бралися з нізвідки. Спочатку Даррен вирішив, що все не так страшно, але незабаром його спалахнуло справжнісіньким вогнем.

Найгостріше карі, скріншот: TikTok
Найгостріше карі, скріншот: TikTok

"Як торнадо, почалося! Я не знав, що робити. Мені дуже сподобався смак, можливо, замовив би знову. Але батько точно не наважиться", - заявив хлопець.

Раніше він літав до Іспанії за пінтою пива за 10 фунтів або навіть у Дубай за 64 фунти – менше, ніж коштує заправка авто у цій країні.

@thatonecal

We tried the hottest curry in london 🔥 Tag a friend who has to try it… @dazzaryan #Thatonecal #Hottestcurry #London

♬ Epic Music(863502) - Draganov89

Нагадаємо, торжество демонів, поїдання ягняти, часник у роті та посуд із вікон: найдикіші традиції на Великдень

Як повідомляв "Знай.uа", +1 фобія: лікар спеціально отруював пацієнтів за допомогою крапельниць через образу

Знай.ua писав, жителям одного міста заборонили вмирати: можуть пробудити давнє зло