Відомий у соціальних мережах та навіть не телебаченні український астролог Володимир Бадіян передбачив складний для України місяць. За його словами, на нас чекають випробування у травні, а особливо 9 числа. Проблема в тому, що поблизу цієї дати окупанти намагатимуться захопити нові міста.

У зоні ризику, продовжив Бадіян, Часів Яр і не тільки. Астролог каже, що деякі міста нещадно обстрілюватимуть, а ситуація на лінії фронту лише посилиться.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру астролога на YouTube-каналі "Астрофеномен".

Екстрасенс Володимир Бадіян. Фото: Youtube
Екстрасенс Володимир Бадіян. Фото: Youtube

"Нам буде досить важко 9 травня. Тому що накази Путіна справді є. Але я думаю, що й Годинник Яр та інші в небезпеці. До 9 травня вони захочуть щось захопити. Буде важко. Цього дня є небезпека і для інфраструктури". Тому що ця кількість дуже складна", - зробив прогноз Бадіян.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Також варто розповісти, що раніше астролог Ангеліна Вакуліна розповіла, що цієї весни людей масово евакуюватимуть з низки міст та областей, щоб врятувати їм життя. За її словами, ховатися на Західній Україні не варто, бо вона також у небезпеці.

Ангеліна Вакуліна, фото: Instagram
Ангеліна Вакуліна, фото: Instagram

"Івано-Франківськ, Тернопіль, Львів… Може бути раптовий "приліт" туди, куди ще не "прилітало". Може бути Ужгород чи Чернівці – там, де було "затишшя" порівняно з іншими містами. Київ та область – це ціль. Тут висока небезпека для столиці. Харків, Суми та області – дуже важкий напрямок.

Нагадаємо, війна не закінчиться ні 2024, ні навіть 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року.

Раніше повідомлялося, "Найтемніша ніч...": відома провидиця розповіла, коли Україну залишить останній окупант.

Також, чекають страшні випробування: екстрасенс попередила про загрозу.