69-річний пенсіонер із Великобританії, Девід Кларксон, вирішив відзначити свій вік новим рекордом – відвідати 120 пабів за 24 години! Це не просто алкогольна пригода, але й подорож пабами Сіднея, де Девід уже 40 років почувається як удома.

Бухгалтер за фахом та "лорд" за званням, Девід не просто взяв і вирушив у паби. Він ретельно спланував свій маршрут, використавши свої бухгалтерські навички та Google Maps.

69-річний пенсіонер встановив рекорд Гіннеса / фото: guinnessworldrecords
69-річний пенсіонер встановив рекорд Гіннеса / фото: guinnessworldrecords

Адже, як відомо, у плануванні завжди краще спиратися на точні дані!

Спроба рекорду розпочалася у пабі "Капітан Кук", де Девід насолодився своїм першим напоєм. За 24 години він встиг випити цілих 20 літрів рідини, більшу частину яких склали безалкогольні напої та соки.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Щоб усе було чесно, Девід узяв із собою друзів як свідків, які супроводжували його та підтверджували відвідування кожного паба. Піт Фейрберн з Гіннесівської Книги Рекордів також стежив за ним, і Девід навіть поквапив його, щоб не відставати!

У підсумку останній паб, який Девід відвідав, був Sussex Garden Bar. І саме там, менш ніж за кілометр від старту, йому надали титул рекордсмена.

На думку Девіда, похід у паб – це не лише можливість випити пива, а й чудовий спосіб завести нових друзів. І коли рекорд було встановлено, Девід замовив собі заслужену на повну пінту пива. Ну, заслужив!

Крім того, Знай.ua повідомляв, що логер затягнув свого батька в ресторан заради найгострішого кару: "горіло" не тільки в роті.

Також ми розповідали про суворий дефіцит: любителям пива варто напружитись