Нарівні з котлетами стоять тефтелі з фаршем та рисом. Це смачна страва, яка дуже швидко і просто готується, при цьому з'їдається блискавично.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗа цим рецептом господаркам доведеться витратити лише 20 хвилин, а задоволені будуть і дорослі, і дітки. Тефтелі можна готувати в духовці або на сковороді, виходить у будь-якому разі смачно.
Також господині часто заморожують їх, щоб під рукою завжди мати заготівлі смачного обіду чи вечері. Можна використовувати свинячий, яловичий або баранячий фарш. Іноді змішують кілька видів більш насиченого смаку.
Інгредієнти:
- Яловичий фарш – 500 г
- Рис відварний – 150 г
- Сир – 100 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт.
- Томатная паста - 1 ст.л.
- Яйце – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок
- Панірувальні сухарі – 100 г
- Олія - 100 г
- Сіль за смаком
- Морква – 1 шт.
Покроковий рецепт:
- Додайте у фарш сіль, перець, тертий сир, відварений рис, дрібно посічену зелень, яйце.
- Суміш ретельно перемішайте, сформуйте маленькі кульки, запануйте в сухарях, викладіть на деко.
- Залийте тефтелі соусом, що складається з цибулі, що пасерує, моркви і томату, поставте страву запікатися в духовку до готовності. Якщо хочете приготувати на сковороді, спершу злегка обсмажте тефтелі, потім протушкуйте до готовності.
Нагадаємо, що цьому не місце у морозилці: які продукти, крім м'яса, заборонено заморожувати.
Раніше ми повідомляли, що волога і повітряна паска на Великдень: рецепт, з яким випічка буде свіжою довго.
Також стало відомо, що Рошен та Мілка зачекають: рецепт домашнього шоколаду, який полюблять і діти, і дорослі.