У Санкт-Петербурзі медики дістали ціпок ковбаси з анального отвору школярки.

Зазначається, що дівчинці лише 14 років.

Незвичайний інцидент трапився 29 березня. 14-річна школярка, будучи однією домівкою, вирішила внести різноманітність у сексуальне життя. Озброївшись мастилом і ковбасою, вона пішла у ванну і там ввела собі в анальний отвір цей продукт. Однак ковбаса викликала у дівчинки біль, застрягши всередині. Школярка викликала маму на допомогу.

Разом вони намагалися дістати продукт із тіла, але нічого не вийшло. Вони звернулися за допомогою до лікарів до лікарні.

Популярні новини зараз
2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Проктологи змогли позбавити школярку страждань, витягнувши ковбасу з анального отвору.

Користувачі суті з іронією відреагували на таку подію: "Людям нема чого їсти, а вони продукти переводять", "З огірка треба було починати... з корнішону!", "Весна", "Кожен за своїм готується до дорослого життя", "Прі СРСР люди на електричках за ковбасою їздили, а цей молодняк її в жопу засовує", "Рівень життя населення явно росте.

Нагадаємо, що чоловік вирішив пожартувати з дружиною і вона відразу ж викинула кільця в океан: що він додумався сказати. Ніхто не засміявся, а розіграш спровокував непорозуміння між подружжям.

Раніше ми повідомляли, що дівчина "народила" своїм коліном, але довелося пояснюватися перед рідними: і все через одне фото.

Також стало відомо, що дівчина пролетіла всю країну заради зустрічі з хлопцем з Інтернету, а він не прийшов.