Першого дня травня Венера утворює напружений аспект із Плутоном, який торкнеться, перш за все, сфери взаємин.

Ревнощі, конфлікти, непорозуміння між партнерами — далеко не повний перелік того, що чекає на багатьох представників Зодіаку. Завершить тиждень гармонійний аспект Марса та Плутона, який суттєво покращить енергетику, розвіє емоційні хмари та наповнить оптимізмом.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Усі принципові питання цього тижня швидше за все вам вирішити не вдасться. Будьте уважними та обережними при прийнятті рішень, не нехтуйте наміченою послідовністю дій. Висока ймовірність, що вам доведеться виступати публічно. І це гаразд, т.к. ці виступи можуть відігравати велику роль у ваших майбутніх успіхах. Ваша індивідуальність викликає захоплення оточуючих. Але не зупиняйтеся на досягнутому - попереду нові привабливі горизонти. У четвер ви можете сподіватися на підтримку друзів. П'ятницю та суботу краще присвятити відпочинку та розвагам. У неділю виявляться вдалі поїздки та подорожі.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Ви, мабуть, вже зрозуміли просту істину: щоб відчути задоволення від спілкування з людьми, потрібно як мінімум побачити те, що робиться для вас від щирого серця. У понеділок будьте обережні при спілкуванні з начальством. Ваші знання і компетентність не повинні мозолити начальству очі. У вівторок договори та угоди виявляться вдалими. У четвер підйом працездатності дозволить вам вирішити багато проблем та встигнути завершити намічене. А у п'ятницю доведеться відстоювати свої плани перед колегами по роботі.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Близнюки, які звикли до труднощів, зможуть отримати користь зі свого посадового становища, використовуючи максимум чарівність і дипломатичні здібності. Промахи на роботі залишаться без наслідків, слід лише зберігати впевненість у собі та вірити, що всі зміни – виключно на краще. У понеділок вам може знадобитися вміння концентруватися на поставлених завданнях. У суботу порадуйте себе новими враженнями. У неділю захистіть себе від порожніх контактів, краще спонукайте до родини.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня вам вдасться налагодити стосунки із діловими партнерами. У підприємців та начальників можливі конфлікти з підлеглими, які відіграють свою роль у віддаленому майбутньому. Середа – день "дежавю": здається, ви все це вже колись переживали, принаймні бачили та чули. Можливе поновлення давніх зв'язків. Усі справи, розпочаті у четвер, виявляться вдалими. У п'ятницю постарайтеся не подаватися навіюванню, лінощі та земним спокусам, уникайте проявів тваринних інстинктів.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Наступний тиждень може порадувати Львів здійсненням давнього проекту, все повністю залежатиме від вашої цілеспрямованості. У понеділок та вівторок добре продовжити справи попереднього тижня. Середа – приємний та наповнений подіями день, більше спілкуйтеся з людьми, не будьте жадібним на компліменти. Якщо є прохання до керівництва, можете сміливо з ними поводитися, оскільки результат виявиться позитивним. У четвер не забувайте про виконання своїх обов'язків. П'ятниця – вдалий день для конструктивних пропозицій, проте прислухайтеся до порад колег по роботі, і тоді ціни вам не буде.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня можна сміливо задумувати щось грандіозне та не боятися опинитися без підтримки. Але не прагнете постійно перебувати в перших рядах, іноді найкращим маневром буває відступ у тінь. У понеділок вас можуть здолати численні новини, паперові клопоти, телефонні розмови. Постарайтеся не втрачати ясність думки та міцну ділову хватку, ваші дії мають бути точними та рішучими. У вівторок будьте пильні на роботі – можливий витік цінної інформації, що сприятиме виникненню нових проблем.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня вам знадобиться вся ваша розсудливість і стриманість: тільки ці якості допоможуть хоч якось пом'якшити вашу імпульсивність. У понеділок результат складної ситуації на роботі залежатиме лише від вас. У першій половині тижня сприятливі поїздки містом, ділові візити та походи в гості. П'ятниця може виявитися найскладнішим днем ​​тижня: вас випробовуватимуть на міцність. У суботу таємний заступник може допомогти вам у пошуку нової роботи, якщо ви пред'явите йому високий рівень свого професіоналізму.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Рішучість і стрімкість – ось основні козирі цього тижня, оскільки іноді зволікання смерті подібне. У понеділок постарайтеся правильно сприйняти інформацію не зовсім приємного змісту. У середу удача сприятиме тим, хто збирається вирушити у далеку подорож. Постарайтеся поміряти свою силу і не тиснути на оточуючих своїм авторитетом. Цього дня варто побоюватися пліток та інтриг, конфліктів із родичами чи з сусідами. У п'ятницю постарайтеся приділити більше відпочинку.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня Стрільці не дуже схильні до спілкування. Зате ви будете здатні гідно оцінити затишок власного будинку. Важливі справи краще перенести наступного тижня. Постарайтеся відпочити від суєти та шуму. Уникайте контактів із сумнівними партнерами. Вам варто поринути в роботу повністю, бажано - по вуха.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вам потрібно проявити свою активність. Бажано не випускати ініціативу зі своїх рук, уважно спостерігаючи за розвитком ситуації. У справах можуть виникнути конкуренти. Але не перестарайтеся з тиском на оточуючих, за дрібницями можна і поступитися. Ретельно перевіряйте інформацію, що до вас надходить. У понеділок бажано не допускати суперечок та конфліктів. У вівторок краще не обговорювати серйозних питань із начальством, не провокуйте вищих на роздратування та невдоволення. У п'ятницю виявляться вдалими поїздки та відрядження.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня вам вдасться яскраво виявити свою індивідуальність і ваша свобода самовираження значно зросте. Можливі особисті звершення незалежно від допомоги та участі сторонніх людей. Понеділок – сприятливий день для будь-яких починань. У середу знайдіть час для усамітнення, відпочинок на самоті дозволить вам відновити сили, витрачені на роботі. П'ятниця – вдалий день для тих, хто вирішив змінити роботу чи планує важливі переговори.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня збережіть свої сили, надайте іншим можливість самим вирішити їхні власні проблеми. Можливі зміни планів у ділових партнерів у сприятливий для вас бік, проте це спричинить для вас безліч додаткових клопотів. Заморожені на якийсь час проекти почнуть поступово розвиватися. У суботу у справах вам супроводжуватиме успіх, а докладені зусилля принесуть результати. У неділю можливі конфлікти на побутовому ґрунті, постарайтеся не виплескувати емоції, тримайте їх під контролем.

Нагадаємо про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоб потім не дивуватися.

Раніше ми повідомляли, що сьогодні вони вас обожнюють, а завтра - топлять у річці: 4 найнепередбачуваніші знаки Зодіаку.