Неймовірна історія трапилася із 62-річним британцем на ім'я Девід Краудер. Напередодні він вирішив спробувати щастя та придбав три квитки для участі лотереї. Однак навіть не міг уявити, що це рішення кардинально змінить його життя.

Виявилось, що він виграв велику суму грошей. Сам виграш – 10,2 мільйонів фунтів стерлінгів – був поділений між переможцями з одного району. Про це повідомляє The Sun.

Девід Краудер, скріншот: Youtube
Девід Краудер, скріншот: Youtube

Спочатку Девід повністю проігнорував спроби лотереї зв'язатися з ним, вважаючи це за спроби шахраїв.

Лише коли Краудер вирішив дослідити, кому належить телефонний номер, який намагався додзвонитися, він припустив, що, можливо, забув оплатити лотерейні квитки. Після дзвінка у відповідь йому повідомили, що він став переможцем, але не назвали суму виграшу.

Популярні новини зараз
Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

У своїх роздумах Девід припускав, що приз міг становити близько 5-15 тисяч фунтів, і з такими думками пішов спати.

Девід Краудер, скріншот: Youtube
Девід Краудер, скріншот: Youtube

Однак наступного ранку у двері його будинку постукали люди з камерами, які приїхали особисто повідомити йому розмір виграшу.

"Вони запитали мене, чи я хочу дізнатися, скільки я виграв і передали мені перший чек на 340 000 фунтів стерлінгів", - повідомляє здивований Краудер.

Однак на цьому сюрпризи не завершилися - йому вручили ще два чека на таку вражаючу суму. Загальний виграш становив понад 1 мільйон фунтів стерлінгів!

Нагадаємо, залишитеся без грошей і без машини: українців попередили про шахраїв - ведуться буквально все

Як повідомляв "Знай.ua", пара пенсіонерів "зламали" систему і виграли 26 мільйонів: шанс був один майже на чверть мільярда

Знай.uа писав, дівчина побачила, що виграла "джекпот" і вже встигла "витратити" 54 мільйони, як розкрилася правда: "Скажіть мені, чому"