Український кінематограф вражає глядачів захоплюючим контентом, який не лише розважає, але й мотивує на досягнення. Цього тижня у кінотеатрах стартував показ довгоочікуваного фільму «Крашанка», який вже з перших хвилин захопив і увагу, і серця глядачів.

Ця сімейна комедія розповідає про родину Забіяків, які вирішили зібратися на Великдень у батьківському будинку попри усі труднощі та розбіжності, що раніше виникали між ними. Головний герой, Іван Андрійович Забіяка, колишній інженер-залізничник, прагне зробити вирішальний внесок у завершення війни і побудувати ракету, яку буде спрямовано на кремль.

Кадр з фільму "Крашанка". Фото: скрін з youtube
Кадр з фільму "Крашанка". Фото: скрін з youtube

Однак «Крашанка» - це не лише історія про війну та великодні свята, це також віддзеркалення особистих досягнень і перемог кожного члена родини. Кожен з них зіткнувся зі своїми власними проблемами, знайшовши в рідній домівці не лише відповіді, але й підтримку та розуміння.

Зірковий склад стрічки - Стас Боклан, Олеся Жураківська та Даша Легейда. Телепрем’єра запланована на каналі ICTV2. Фінансування "Крашанки" здійснювалось не за рахунок держави, а складалося переважно з власних коштів команди та допомоги інвесторів. Зйомки стрічки відбувалися у Києві та області у скорочені терміни – за 10 днів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
Показати ще

"Крашанка" - це не просто комедія, це подарунок усім українцям до Великодня, який розсмішить, розчулить та зарядить позитивом, а головне - принесе відчуття єдності та надії на краще майбутнє.

«Це не ромком, але там так багато любові. Це не скетчком, але ви будете сміятись. Це не кіно для підлітків та місць для поцілунків, але й 10-літнім це кіно сподобається. Це не кіно для синефілів, але воно гарно та з любов’ю зроблене, щоб і естетам, і борцям за ідентичність було тепло на душі. Це не кіно для попкорну, але це фільм для усієї сім’ї, на якому можна усістися трьом поколінням та відчути радість, єдність та надію» – зазначила виконавча директорка ICTV, ICTV2 та Starlight Doc Анастасія Штейнгауз.

А режисер стрічки розповів про фінал, якому зрадіє уся Україна.

«Можливо, це казочка, але казочка з хорошим фіналом. Коротко кажучи, наша ракета влучить у Кремль», – поділився в одному з інтерв’ю Тарас Дудар.

Раніше ми писали: "Можна народжувати у ванній...": відома телеведуча зібралася на екстремальне випробування

Також вас може зацікавити: Мільйонер спеціально став бомжем, щоб показати, як досягти успіху: але щось пішло не так