У світі кіновселених і супергероїв іноді відбуваються несподівані повороти, здатні приголомшити навіть найзатятіших шанувальників. Саме такою сенсацією стали чутки про повернення голлівудського актора Кріса Еванса одразу у двох легендарних образах – Людини-Факел та Капітана Америки.

Свій дебют у супергеройському кіно Еванс зіграв ще 2005 року, втіливши роль Людини-Смолоскип у фільмі "Фантастична четвірка".

Кріс Еванс. Фото: скріншот youtube
Кріс Еванс. Фото: скріншот youtube

Хоча ця стрічка не набула величезної популярності, а самого персонажа багато глядачів згодом забули, творці майбутнього фільму "Дедпул і Росомаха" вирішили відродити його силами Кріса Еванса. Якщо вірити недавнім інсайдерським даним, Райану Рейнольдсу та продюсерам вдалося підписати контракт із актором на повернення до образу Людини-Факела.

Однак на цьому сюрпризи не закінчуються. Авторитетний інсайдер MyTimeToShineHello, відомий своїми точними прогнозами щодо планів Marvel на кіновселен, стверджує, що керівництво компанії остаточно затвердило повернення Кріса Еванса не тільки як Людини-Факела, але і як Капітана Америки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів забезпечать тимчасовою підтримкою: додаткові виплати до кінця 2024 року Українців змусять платити за власні заощадження Комунальники вирішили встановити тарифний рекорд: з липня доведеться платити набагато більше Українцям обіцяють глобальні пенсійні зміни: буде розміром 60% від зарплати
Показати ще

Капітан Америка, Скрін, відео YouTube
Капітан Америка, Скрін, відео YouTube

Згідно з отриманою інформацією, повернення Еванса в кіноселен Marvel почнеться з його появи в ролі Людини-факелу у фільмі "Дедпул і Росомаха". Після цього актор знову зіграє свою культову роль Капітана Америки, але вже у майбутній картині "Месники: Секретні війни", запланованій на 2027 рік.

Нагадаємо, Роберт Дауні-молодший натякнув на повернення до ролі "Залізної людини": "Ніколи не..."

Як повідомляв "Знай.ua", Капітан Америка повертається: творці Uncharted анонсували вихід "Marvel 1943: Rise of Hydra"

Знай.ua писав, Marvel's Spider-Man 2 отримав велике оновлення: що зміниться для гравців