Відомі українські астрологи Ганна та Олексій Суханови розповіли, що у травні цього року відбуватимуться події, які призведуть Україну до перемоги над російською агресією.

За їхніми словами, 17 травня в Україні розпочинається сприятливий підперіод Сонця, який, на їхній погляд, закінчить цю війну перемогою України. Він триватиме з 17 травня 2024 року до 5 березня 2025 року.

Про це ведичні астрологи розповіли на своїй сторінці у мережі Instagram.

Публікація астрологів Суханових, скріншот: Instagram
Публікація астрологів Суханових, скріншот: Instagram

Публікація астрологів Суханових, скріншот: Instagram
Публікація астрологів Суханових, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"17 травня 2024 року в Україні закінчується складний підперіод, який астрологічно тривав з 16 вересня 2021 року. Новий підперіод Сонця у гороскопі української держави на енергетичному плані прибирає сферу ворогів та проблем у натальній карті України. Можна навіть сказати, що він її випалює. Паралельно з цим астрологічним підперіодом за основною картою України, йдуть сприятливі астрологічні періоди за річною картою України, які змінюватимуть один одного практично до кінця 2024 року", - сказали Суханови.

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

З 28 квітня 2024 року по 25 червня 2024 року Україна увійде в ще більш продуктивний період, який може призвести до стратегічного перелому та звільнення територій, як тих, які були захоплені з 2022 року, так і з 2014 року. Однак цей період вимагатиме великих зусиль, кажуть експерти.

"У річній карті України в цей період спостерігаються аналогічні тенденції, які були при звільненні Харківської області у 2022 році. Хоча зараз Україна офіційно не заявляє голосно, як це було торік, про те, що готується план наступальних дій, проте ми можемо припустити , Що такий план готується. Можливо, масштаби цього плану спочатку розраховуються у менших масштабах, ніж він може дати у результаті, як це було за Харківської операції", - додали Суханови.

Нагадаємо, "Відрізати два міста, прикриваючись світом": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 року.

Раніше повідомлялося, що не єдині у Всесвіті: вчені виявили ознаки життя на далекій планеті.

Також, цих знаків Зодіаку засиплять грошима: на кого чекає фінансовий успіх на початку травня.