Ця історія прямо як із фільму: 26-річний житель Індонезії, на ім'я А. К., зустрів жінку в Інтернеті і невдовзі вирішив з нею одружитися. Однак через 12 днів після весілля йому стало відомо, що його нова дружина насправді чоловік.

Все почалося з того, що А. К. познайомився з дівчиною на ім'я Адінда Канза Аззахра в Інтернеті. Він закохався в неї і зважився на весілля. Але навіть на етапі знайомства хлопець помітив дивацтва: дівчина завжди приховувала обличчя під вуаллю або хіджабом, але це не дуже насторожувало А. К.

Чоловік одружився і на 12-й день зрозумів, що його дружина - чоловік / фото:
Чоловік одружився і на 12-й день зрозумів, що його дружина - чоловік / фото:

Він запросив Адінду на весілля і вони провели невелику церемонію без численних гостей. Після весілля чоловік почав помічати, що його нова дружина, як і раніше, приховує обличчя і не бажає спілкуватися з його родиною та друзями.

У результаті його родичі стали підозрювати, що з дружиною щось не так і вирішили з'ясувати подробиці.

Популярні новини зараз
Зима буде без світла: тривожний прогноз ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

І коли вони знайшли отця Адинди, з'ясувалося, що вона насправді чоловік на ім'я Є. Ш. Весь цей час Є. Ш. вдавала жінці, щоб обдурити А. К. і виманювати в нього гроші. Виявляється, чоловік вдавав, ніби одружується зі своєю донькою, щоб отримати вигоду.

А. К. звернувся до поліції, і Є. Ш. був заарештований. Поліція повідомила, що шахрай хотів отримати гроші від А. К. і завжди добивався свого. Його було звинувачено за статтею 378 КК.

"Особливо коли він був нафарбований, він справді виглядав жінкою. З весільних фотографій видно, що він справді схожий на жінку. Голос у неї теж досить високий, як у жінки", – пояснив поліцейський.

Це стало справжнім шоком для А. К., який тепер намагається розібратися в цій історії.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що " Ми займаємося з *ксом більше, ніж інші": 73-річна британка вийшла заміж за чоловіка, молодшого за неї на 34 роки.