На власному весіллі 24-річна американка Містік Морріс стала свідком незвичайної та дивної ситуації. Під час урочистої церемонії одруження увагу присутніх гостей привернула жінка, яка ідентифікувала себе з кіциборгом - людиною, яка наслідує манери та зовнішній вигляд кішок. Про це розповідає The Mirror.

Як зазначає наречена, у розпал обряду вінчання, коли вона виходила під весільну арку, щоб вимовити заповітне "Так", більшість запрошених несподівано відволіклася на незнайомку дивного вигляду.

Та мала котячий хвіст, загострені вуха і пересувалася навпочіпки прямо неподалік місця проведення церемонії.

Спочатку Містик прийняла цю дивакувату істоту за корову, що пасла на іншому березі озера, де відбувалося святкування. Адже в Оклахомі, де мешкає молода пара, такі сільські пейзажі з домашніми тваринами на волі типові. Однак згодом дівчина помітила, що це була загадкова незнайомка, яка цілеспрямовано повзала, кидаючись у вічі своєю химерною поведінкою.

Популярні новини зараз
У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло Українцям дозволили не платити за деякі комунальні послуги: за якої умови Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими В Україні змінюються вимоги до пенсійного стажу: кому доведеться працювати ще 5 років
Показати ще

"Спочатку ми думали, що це корова видніється здалеку. Але потім вона почала кланятися і записувати все на камеру. Всі вирішили, що це дуже дивно. Єдине, що засмутило - більшість гостей приділяли їй набагато більше уваги. чим мені в день моєї весілля" - поскаржилася наречена.

Нагадаємо, працівники зоопарку не знайшли справжніх панд та обдурили відвідувачів за допомогою нафарбованих собак

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік провів 50 днів народжень у лікарні, хоча хворий не був: таких як він – сотні

Знай.ua писав, мама найважчої людини Великобританії в паніці - не може поховати 317-кілограмового сина