Експерти у всьому світі постійно знаходять докази існування позаземних цивілізацій.

Незважаючи на те, що офіційна наука непохитна у питаннях уфології, вони продовжують свою діяльність.

НЛО, скріншот: YouTube
НЛО, скріншот: YouTube

На південному узбережжі Перу знайшли череп інопланетянина. Він має незвичайну витягнуту форму, його вага сягає 1.27 кілограмів. Археологи повідомили, що він приблизно на чверть важчий за череп дорослого чоловіка. Його обсяг складає близько 1500 кубічних сантиметрів. Це приблизно на 20 відсотків більше, ніж людське. Вчені наголосили, що це далеко не перша знахідка деформованого черепа. З 1927 року до сьогодні було виявлено кілька сотень подібних черепів.

Представники офіційної науки стверджують, що стародавні племена, які населяли Перу, самостійно змінювали форму немовлятам, коли їхні крихітні голови були ще м'якими та піддавалися деформації.

Популярні новини зараз
Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат
Показати ще

Археологи, які знайшли скелет
Археологи, які знайшли скелет

Але уфологи переконані, що це справжнісінький доказ того, що на нашій планеті жили прибульці. Вони припускають, що люди хотіли наслідувати інопланетних гостей, у якої була саме така форма голови. Дослідник Браян Ферстер вважає, що черепи настільки аномальні, що йдеться не лише про зміну форми. Щелепи неймовірно міцні, а очниці набагато більше, ніж зазвичай. Експерти провели ДНК-тест та виявили, що немає жодного збігу з людиною. Вони впевнені, що інопланетяни були серед людей. А деякі з них вважають, що вони й досі населяють нашу планету.

інопланетний череп
інопланетний череп

Нагадаємо, що прилетіли НЛО та дратували собаку: чоловік розповів про дику прогулянку.

Раніше ми повідомляли, що марсіани були описані в Біблії - можливо це занепалі ангели: конспірологи підкралися до розкриття секрету.