У цей період нам важко буде спілкуватися з тими, хто не надає нам можливості для альтернативи.

Хороші фінансові перспективи з'являться майже у всіх представників Зодіаку, в тому числі можливості для розширення свого бізнесу, сфери впливу. Трохи зіпсує загальну картину напружений аспект Меркурія та Плутона 17 травня. У цей період можливі складнощі зі вступом у спадок, страховими виплатами чи аліментами. Це також поганий час для підписання контрактів та договорів.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Цього тижня з'являться задуми нових проектів, бажання та можливість їх здійснити, тільки не забувайте про розумну обережність. Щоб зміцнити бюджет та розширити кругозір, беріть участь у серйозних комерційних проектах. Невеликі негаразди підуть вам тільки на користь, якщо ви спрямуєте емоції в позитивне русло. Вівторок може виявитися сприятливим днем ​​для поводження з проханнями до начальства. У четвер навчайтеся нового, спілкуйтеся та збагачуйтеся корисними зв'язками. У неділю постарайтеся дійти єдиної думки з близькими людьми.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Ви дізнаєтеся багато нового про свою роботу, постарайтеся не змінювати нічого навколо, перечекайте бурю, що насувається, інакше можете просто налякати своїх колег, і на вас всі будуть коситися. Стан невизначеності триватиме кілька днів, але доки не настала ясність, не приймайте нічий бік. Можливі напружені стосунки з колегами, начальством чи старшими родичами. Це, швидше за все, результат непорозуміння, відверто поговоріть з ними та вирішіть усі сумніви. Будьте лояльні по відношенню до рідних та близьких.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тиждень може виявитися яскравим, бунтівним, насиченим подіями та зустрічами. За бажання, ви будете сильним і непохитним, а ваша працездатність ґрунтовно підвищиться. Тиждень хороший для початку далеких поїздок і для зустрічі партнерів, які приїхали здалеку. Постарайтеся не говорити багато зайвого, щоб не шкодувати про це згодом. Четвер може вимагати від вас максимум уваги та організованості. У п'ятницю постарайтеся уникати відкритого протистояння, інакше нічим добрим це не скінчиться.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вам необхідно все продумати та серйозно підготуватися до рішучого кидка вперед. Поверніться до старих помилок, проаналізуйте їх та зробіть необхідні висновки. Постарайтеся упокорити свою гордість, прислухатися і почути вимоги керівництва, і тоді службові справи підуть на лад. Вам необхідно навчитися вписуватися в часові рамки, виключіть запізнення та дотримуйтесь термінів здачі роботи. Від вас може знадобитися швидкість реакції у прийнятті рішень. У п'ятницю можливі розбіжності з дітьми, постарайтеся знайти загальну точку зору для виходу із ситуації. Не забувайте своєчасно підвищувати свій професійний рівень – навчатись ніколи не пізно.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня активність Львів, можливо, буде дещо обмежена з об'єктивних причин. Не пливіть проти течії, залишайтеся тимчасово на других ролях, саме така тактика може призвести до найкращого результату. У суботу будьте обережні: ймовірно надходження навмисно перекрученої інформації, а також зростає активність недоброзичливців та конкурентів. Неділя може стати вдалим днем ​​для планування, складання звітів та налагодження міжнародних контактів.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ви спокійні, у вас чудовий настрій. Ви насолоджуєтесь життям, новими приємними знайомствами, спілкуванням. Якщо це не про вас, значить, ви занадто багато працюєте, треба зробити перепочинок. Успіх на роботі багато в чому залежить від вашої рішучості та організаторських здібностей. У п'ятницю постарайтеся уникнути неприємної розмови із начальством. Крім роботи, не забувайте про будинок і побутові проблеми, що накопичилися. Бажано більше часу та уваги приділяти дітям. У вихідні бажана поїздка до нових, незасвоєних місць, вона збагатить вас враженнями та підніме настрій.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Постарайтеся найближчими днями зібратися з духом і закінчити разом всі набридлі справи. У понеділок можливі дрібні неприємності на роботі, які не варто приймати надто близько до серця. У вівторок уникайте галасливих компаній, від запрошення на вечірку краще взагалі відмовитись. У суботу ви з легкістю впораєтеся з будь-яким складним завданням, якщо не відволікатиметеся через дрібниці. У неділю, ймовірно, багато ваших знайомих забажають провести з вами час, доведеться продемонструвати гору дипломатичної майстерності, щоб ніхто не пішов скривдженим.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Поспішайте, поки Фортуна зберігає свою прихильність до вас. Вам ні в якому разі не слід сидіти, склавши руки. Ви повинні занадто багато встигнути, тому не варто марнувати цей золотий час. У понеділок необхідно виявити обережність та уважність у виконанні будь-якої справи. Ви будете цілком здатні зробити чудове відкриття. У п'ятницю постарайтеся не перенапружуватись на роботі, інакше накопичену втому можете вилити на родичів чи друзів, а це зайве.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На цьому тижні постарайтеся не приймати поспішних рішень. У понеділок взагалі небажано розпочинати нові справи, навіть незначні – краще цього дня завершити раніше розпочате. У вівторок можуть виникнути напружені відносини у діловій сфері. З одного боку, вам слід побоюватися обману, а з іншого – конфліктів із начальством та колегами по роботі. Середовище буде сповнене несподіванок і неприємних сюрпризів, вам знадобиться максимум уваги.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Багато життєвих питань цього тижня вирішуватиметься спокійно і без напруження. Атмосфера навколо гармонізується та принесе вам заспокоєння. Починаючи з понеділка, ви можете зробити щось екстравагантне в рамках робочого процесу. Необхідно ретельно перевіряти інформацію, що надходить, щоб уникнути помилок і спотворень. У середу можете розраховувати на допомогу та підтримку друзів, якщо вона вам знадобиться. Четвер виявиться вдалим для завершення старих справ. Субота є сприятливою для будь-яких творчих починань. У вихідні звільніть достатньо часу для відпочинку та розваг. Збагатіть себе новими враженнями та емоціями.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Усі контакти цього тижня мають бути підпорядковані інтересам справи. На понеділок небажано планувати відповідальні справи та зустрічі, краще їх відкласти. Вам знадобиться мудрість та терпіння, щоб цей день пройшов благополучно. У середу використовуйте свою комунікабельність та інтуїцію, довіряйте своєму чуття. У п'ятницю перш, ніж що-небудь робити, потрібно все продумати до дрібниць. Вона може виявитися найскладнішим і найнасиченішим днем ​​тижня. У суботу та неділю бажано відпочити на тлі зелені, спілкування зі світом природи допоможе заповнити розтрачену енергію та сили. Родичам може знадобитись ваша допомога, візьміть на себе посильне навантаження.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня у Риб ймовірний професійний зліт та успіх. Багато проблем на роботі вирішаться спокійно, навіть з деякою легкістю. Консервативне ставлення до життя та планомірність дій допоможуть домогтися допомоги, у тому числі фінансової, у тих, хто старший або вищий за статусом. У вівторок спирайтеся на свій досвід, здатність прорахувати події і прийняти стратегічно вірне рішення, імпровізації будуть приречені на провал. У четвер краще не розпочинати нових проектів, уникайте стресових ситуацій. У суботу буде вдалим рішення зайнятися впорядкуванням свого житла. Будинки по господарству завершуйте старі, але не варто поки що братися за грандіозні проекти.

Нагадаємо про гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тельців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.