Багато чоловіків звикли нехтувати власним здоров’ям, додаючи до свого раціону харчування їжу, яка, насправді, є дуже шкідливою для них. Існує ряд продуктів, які дуже погано впливають на чоловіче здоров’я, тому від них медики радять терміново відмовлятися.

Про це повідомляє Medical News Today.

Продукти, які погано впливають на чоловіків

Кава

Медики довели, що коли чоловік вживає понад 3 чашки цього популярного напою на день, в нього може порушитися функціонування надниркових залоз. Це, в свою чергу, погано вплине на вироблення тестостерону, тобто, чоловічого статевого гормону.

Кава з корицею, скріншот: YouTube
Кава з корицею, скріншот: YouTube

Алкогольні напої

Вживання спиртних напоїв, особливо, у великому об’ємі, також погано вплине на процес вироблення важливого статевого гормону в чоловіків.

Популярні новини зараз
Які вхідні дзвінки повинні налякати вас: ці цифри "нічого хорошого" не несуть Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Алкоголь, фото - Getty Images
Алкоголь, фото - Getty Images

М'ята

Не секрет, що м’ята діє на людину, як заспокійливий засіб, адже приводить нервову систему до ладу. Проте, ця трава здатна заспокоїти й інші функції організму чоловіків, що погано вплине на їхню силу.

М'ята, скріншот з відео
М'ята, скріншот з відео

Пиво

Лікарі довели, що алкоголь, в цілому, є дуже шкідливим для чоловіків, адже заважає тестостерону правильно вироблятися. До складу пива входить велика кількість фітоестрогенів, які вважаються аналогами жіночих гормонів, що знижує рівень чоловічого гормону.

Пиво. Фото з інтернету
Пиво. Фото з інтернету

Соя

Медики радять чоловікам прибрати продукти, які містять сою у своєму складі, зі свого раціону харчування. Річ у тому, що соя також погано впливає на чоловічий організм.

Соя. Фото: Youtube
Соя. Фото: Youtube

Нагадаємо, який популярний напій швидко та ефективно допоможе скинути зайві кілограми.

Як повідомляли раніше, яка їжа може несподівано вкоротити людині віку.

Як писав "Знай" раніше, медики виявили несподівану користь шоколаду для здоров’я людини.