У бурхливому ритмі Нью-Йорка живе Келсі Коцур – жінка, чиє ім'я стало синонімом стилю та впливу.

Найбільшою прикрасою для неї став символ кохання – обручка, виготовлена ​​на замовлення з дорогоцінним каменем муасанітом. Муасаніт, колись відомий як "дорогоцінний камінь із зірок", своєю красою нагадував алмаз, проте мав одну істотну перевагу – його виробництво було більш моральним та екологічним порівняно зі здобиччю алмазів. Ціна муасаніту в середньому на чверть нижча, ніж у його блискучого побратима, що робило його доступним для більшості.

Обручка Сопонару, кадр з відео
Обручка Сопонару, кадр з відео

Одного сонячного дня, коли Келсі прогулювалася вуличками міста, до неї наблизився незнайомець. Його погляд був прикутий до її руки, де сяяло кільце.

[quote author=""]"Боже мій, ваше кільце таке гарне. Мабуть, коштував цілий стан!" - Вигукнув він, сповнений захоплення.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Келсі, посміхнувшись, відповіла: "Ні, це муасаніт. Він досить доступний за ціною".

Однак як тільки він почув слово "муасаніт", незнайомець, здавалося, втратив інтерес, заявивши, що це "підроблений діамант". Келсі, не розгубившись, парирувала: "Ти навіть не зміг помітити різницю, чи не так?".

Обручка Меган Маркл, кадр з відео
Обручка Меган Маркл, кадр з відео

Далі вона додала, що судити людей щодо того, який дорогоцінний камінь вони обрали для символу свого кохання, є неприпустимою поведінкою.

@kelsey_kotzur

the journey continues 🍅💅🏼 #rednails #weddingnails

♬ original sound - kelsey kotzur

Нагадаємо, пенсіонер був у шоці від поведінки сина-мільйонера в ресторані: його принизили прямо там

Як повідомляв "Знай.uа", господарі кинули цуценя на парковці і змилися, але пухнастик побіг прямо за ними: що сталося потім

Знай.uа писав, дівчина виграла Porshe, але на цьому "плюси" закінчилися: чому їй не пощастило